Наші товари

Увійдіть або
Зареєструйтесь



Реєстрація дає вам більше
можливостей, приймати участь
в наших конкурсах і заходах

Новини

М'ята шоколадна



Цена:
50 грн
Продано
Наявність: 
Немає в наявності
Саджанці в контейнері 0,8 л
Кількість переглядів:268
Опис: 

Багаторічна трав'яниста пряно-ароматична культура, різновид м'яти перцевої. Має більш ніжний смак і солодкуватий шоколадно-ванільний аромат. Стебла висотою 35-45 см, прямі, чотиригранні, стійкі, коричнево-бордового кольору. Листя глянцеві, по краях різьблені, з гострим кінчиком, при достатньому освітленні набувають темно-фіолетового відтінку, і прожилок, і всієї листової пластини. Цвіте на початку серпня. 
 
Умови вирощування 
М'ята шоколадна, як і всі міжвидові гібриди, потребує укриття на зиму. Агресивна, добре розростається і на сонці, і в півтіні. Віддає перевагу багатий органікою вологий грунт, тому відмінно себе почуває біля водойм і в низинах. Отпимального час для посадки - рання весна. 
 
Застосування 
М'яту шоколадну використовують в приготуванні відомого шоколаду «After Eight». З свіжозірваних листя готують м'ятні сиропи, додають в кондитерські вироби і морозиво, прикрашають фруктові салати зі свіжої полуниці. 
Завдяки насиченому аромату, м'ята шоколадна відмінний репелент, який відлякує комах-шкідників від овочевих культур. Щоб перешкоджати розповзання кореневища по грядках, слід висаджувати м'яту в контейнерах, щоб вона не захопила город.

Частный питомник
“КИЕВСАД”
Адрес
Київська обл., Баришівський р-н, с. Морозівка
Розробка сайту: SychenkoDev