Опис сорту | |
---|---|
Характеристика: | Скорстиглий сорт. Вегетаційний період 70-90 днів. Коренеплоди круглі 250-350 г. М'якоть соковити, ніжна, темно- червоного кольору, без кілець. |
Опис сорту |
---|
Опис сорту | |
---|---|
Характеристика: | Скорстиглий сорт. Вегетаційний період 70-90 днів. Коренеплоди круглі 250-350 г. М'якоть соковити, ніжна, темно- червоного кольору, без кілець. |
Опис сорту |
---|
Опис сорту | |
---|---|
Характеристика: | Середньостиглий. Коренеплоди плоскої форми, масою 300-500 г. М'якоть темно- червона із фіолетовим відтінком. Має добрі смокові якості. Призначений для тривалого зберігання. |
Опис сорту |
---|
Опис сорту | |
---|---|
Характеристика: | Середньоранній, лідер за якістю. Коренеплоди округлої форми масою 300 г. Вегетаційний період 105-115 днів. М'якуш темно-червоний з бордовим відтінком, без концентричних кілець. |
Опис сорту |
---|
Опис сорту | |
---|---|
Характеристика: | Середньостиглий сорт. Вегетаційний період 90-110 днів. Коринеплоди кулястої форми, масою 250-500 г. М'якоть інтенсивно темно- червоного кольору, без радікальних кілець. |
Опис сорту |
---|
Опис сорту | |
---|---|
Характеристика: | Середньопізній сорт циліндричної форми, вога 200-350 г. М'якоть дуже соковита, щільна, темно- червоного кольору, без кілець. Зберігається протягом 6-7 місяців. |
Опис сорту |
---|
Опис сорту | |
---|---|
Особливості: | Оброблене |
Характеристика: | Ранній сорт для зберігання. Вегетаційний період 90 днів. Коренеплід темно-червоного забарвлення, циліндричний, без білих кілець, завдовжки близько 20 см. |
Опис сорту |
---|
Опис сорту | |
---|---|
Особливості: | Оброблене |
Характеристика: | Високоврожайний середньостиглий (115 днів) гібрид столового буряка для тривалого зберігання. Коренеплоди округлі, вагою 220-400г. М'якоть темно-червоного кольору. |
Опис сорту |
---|