Опис сорту | |
---|---|
Особливості: | Оброблене |
Характеристика: | Строк дозрівання: 65-75 днів. Колір плоду: темно-фіолетовий. Форма плоду: класична видовжена. М’якоть без гіркоти, щільна, білосніжного кольору |
Опис сорту |
---|
Опис сорту | |
---|---|
Особливості: | Оброблене |
Характеристика: | Строк дозрівання: 65-75 днів. Колір плоду: темно-фіолетовий. Форма плоду: класична видовжена. М’якоть без гіркоти, щільна, білосніжного кольору |
Опис сорту |
---|
Опис сорту | |
---|---|
Особливості: | Оброблене |
Характеристика: | Ранній баклажан з періодом дозрівання 50-60 днів. Вага плоду 500-700 г, форма грушоподібна. М'якоть щільна, солодка, смак ніжний та делікатний. |
Опис сорту |
---|