Дерево - Сад Яблуня "Глостер" + "Скіфське Золото"

Опис саджанця
Висота саджанця:
  • 2-3 роки: 1,2-1,5 м
Розмножено: Прищеплено
Будь ласка, виберіть продукт
Артикул
Вік рослини
Хар-ка
Ціна
Кількість:
-
+
Опис сорту
Категорія: Дерево-Сад Яблуні
Форма рослини: Дерево
Грунт: Нейтральний
Місце посадки: Сонце/Напівтінь
Інтервал посадки: 3-4 м
Висота дорослої рослини: 3-4 м
Місяць дозрівання: Яблуня "Глостер"- (зимовий) кінець вересня-початок жовтня. Яблуня "Скіфське Золото"- (пізньоосінній) друга декада вересня .
Колір плодів: Яблуня "Глостер"- темно-червоний. Яблуня "Скіфське Золото"- зеленувато-жовті, з легким оранжевим розмитим рум’янцем
Колір мʼякуші: Яблуня "Глостер"- кремовий. Яблуня "Скіфське Золото"- кремовий
Колір листя: Яскраво-зелений
Вага плодів: Яблуня "Глостер"- 165-200 г. Яблуня "Скіфське Золото"- 150-175 г
Смак: Яблуня "Глостер"- косло-солодкий. Яблуня "Скіфське Золото"- кисло-солодкий.
Перші плоди: 2-3 рік
Морозостійкість: -28 °C
Опис

Яблуня "Глостер" - це сорт німецької селекції, отриманий від схрещування сортів Річард Делішес та Глоккенапфель. Сорт Глостер добре пристосований до умов вирощування в Україні. Плоди досить великі, масою 165-200 г округло-конічні, темно-червона, шкірка блискуча, міцна. М'якуш кремовий, соковитий, кисло-солодкий. Знімати яблука з дерева рекомендується наприкінці вересня – на початку жовтня. Найкращих смакових якостей, плоди досягають до кінця грудня, зберігаються у прохолодному приміщенні до квітня. Дерево росте швидко, крона пірамідальна чи овальна, густа. Рекомендується своєчасне обрізування. має високу зимостійкість. Стійкість до борошнистої роси висока, до парші – середня.

Яблуня "Скіфське Золото" – пізньоосінній (ранньозимовий) сорт плодів. Знімальна стиглість настає у другій декаді вересня. Складає гідну конкуренцію легендарному Сніжному кальвілю. Без втрати якості – яблука зберігаються до 4 місяці. Плоди середні (150-175 г), одномірні, подовженоконічні, з ребристою верхівкою, зеленувато-жовті, з легким оранжевим розмитим рум’янцем на сонячному боці. М’якоть кремова, дрібнозерниста, середньої щільності, соковита, доброго кисло-солодкого смаку. Сорт рано вступає в плодоношення, має компактну крону, частково самоплідний, дуже стійкий до парші та борошнистої роси. Самоплідний сорт, спеціальний запильник йому не потрібен, але при посадці поруч сортів: Перлина Києва, Чемпіон, Флоріна – врожайність збільшується.