Дерево - Сад Яблуня "Мелба" + "Сніжний кальвіль" на штамбі

Опис саджанця
Висота саджанця:
  • 2-3 роки: 1,2-1,5 м
Розмножено: Прищеплено
Будь ласка, виберіть продукт
Артикул
Вік рослини
Хар-ка
Ціна
Кількість:
-
+
Опис сорту
Категорія: Дерево-Сад Яблуні
Форма рослини: Дерево
Грунт: Нейтральний
Місце посадки: Сонце/Напівтінь
Інтервал посадки: 3-4 м
Висота дорослої рослини: 3-4 м
Місяць дозрівання: Яблуня "Мелба"- (літній) середина липня. Яблуня "Сніжний Кальвіль"- (осінній) друга половина вересня.
Колір плодів: Яблуня "Мелба"- світло-зелений. Яблуня "Сніжний Кальвіль"- від салатового до медово-жовтого.
Колір мʼякуші: Яблуня "Мелба"- молочно-білий. Яблуня "Сніжний Кальвіль" - білий.
Колір листя: Яскраво-зелений
Вага плодів: Яблуня "Мелба"- 150-200 г. Яблуня "Сніжний Кальвіль"-120-160 г.
Смак: Яблуня "Мелба"- кисло-солодкий. Яблуня "Сніжний Кальвіль"- кисло-солодкий.
Перші плоди: 2-3 рік
Морозостійкість: -28 °C
Опис

Яблуня "Мелба". Сорт: літній. Середня вага: 150-200 грам (плода). Термін зберігання: місяць. Колір: білий з червоними смугами. М'якуш: молочно-білий. Стиглість: середина липня. Стійкість до захворювань: висока. Мелба відомий у всьому світі вже понад сторіччя. Користується великим успіхом у садівників завдяки якісному врожаю. Колір плодів буває світло-зеленим, а коли яблука встигають, то вони стають білувато-жовтими з легким рожевим рум'янцем. У яблуні Мельби дуже соковита та смачна м'якоть з неймовірним ароматом, який схожий на запах цукерки, але з кисло-солодким смаком. Плоди яблуні Мельба досить великі, середнього або більшого розміру (середня вага одного яблука 150-200 г, яблука сплощені, округлої або округло-конічної форми).

Яблуня "К. Сніжний". Плоди середнього та великого розміру 120-160 г, світло – зеленого кольору, при дозріванні світло – жовтого, на сонячній стороні оранжево – кремова засмага. Шкірка суха, гладка, після зберігання стає маслянистою та ароматною, м'якоть біла, щільна, гарного смаку. У льоху зберігаються до січня. Знімна стиглість настає у другій половині вересня, споживча — у середині жовтня. Сорт народної селекції. Вживають у свіжому вигляді, мочать, роблять варення та джеми.