Опис сорту
Категорія: | Персик |
Форма рослини: | Дерево |
Запилення: | Самозапильний |
Грунт: | Нейтральний |
Місце посадки: | Сонце/Напівтінь |
Висота дорослої рослини: | 3-3.5 м. |
Місяць дозрівання: | червень. |
Термін дозрівання: | Дуже ранній |
Колір плодів: | помаранчевий. |
Колір мʼякуші: | жовтий з червоними прожилками. |
Щільність плодів: | щільні. |
Кісточка: | Відокремлюється добре |
Розмір плодів: | середні. |
Вага плодів: | 150-170 г. |
Смак: | соковитий та смачний. |
Перші плоди: | 2-3 рік |
Морозостійкість: | - 27 °C |
Укриття на зиму: | Перші 1-2 роки |
Характеристика: | персик ультрараннього терміну дозрівання. Плоди правильної круглої форми масою 150-170 г, добре транспортуються. М'якуш жовтий з червоними прожилками, ароматна соковита. |
Опис
Персик Саджитарія (Saggitaria) – це сорт персика ультрараннього терміну дозрівання італійської селекції. Термін дозрівання -друга декада червня (приблизно після 20 червня). Термін дозрівання може коливатися залежно від кліматичних умов у регіоні. Плоди правильної круглої форми масою 150-170 г, добре транспортуються. При повному дозріванні покриті темно-червоним рум'янцем. Кісточка не відокремлюється. М'якуш жовтий з червоними прожилками, ароматна соковита. Сорт має високу зимостійкість.