Категорія: | Абрикос |
Форма рослини: | Дерево |
Запилення: | Бажано запилювач |
Грунт: | Нейтральний |
Місце посадки: | Сонце/Напівтінь |
Висота дорослої рослини: | 3 - 4 м. |
Місяць дозрівання: | 2 дек.липня |
Термін дозрівання: | Середній |
Колір плодів: | кремово-помаранчевий, вкрита карміново-червоним рум'янцем |
Колір мʼякуші: | кремовий. |
Щільність плодів: | середня. |
Кісточка: | Відокремлюється добре |
Розмір плодів: | середній. |
Вага плодів: | 45-60г. |
Смак: | дуже солодкий з легкою кислинкою біля шкірки, відмінно гармонійний. |
Перші плоди: | 3-4 рік |
Морозостійкість: | - 27 °C |
Укриття на зиму: | Не потребує |
Характеристика: | сорт абрикоса середнього терміну дозрівання американської селекції. Плоди великі, масою (45-60г.), округло-овальної форми. Цвіте в середні терміни. |
Сорт абрикоса середнього терміну дозрівання американської селекції. Отримано сорт у США 2011 року.
Дерево середньоросле, швидкоросле.
Плоди великі, масою (45-60г.), округло-овальної форми.
Шкірочка кремова, вкрита карміново-червоним рум'янцем на 20-50% поверхні плоду.
М'якоть кремова, середньої щільності, соковита, ароматна, дуже солодка з легкою кислинкою біля шкірки, відмінного гармонійного смаку. Високий вміст цукру - 16-18 Брікс. Смак із ванільним ароматом.
Цвіте в середньо-пізні терміни.
Скороплідний сорт. Вступає в пору плодоношення на 3-4-й рік після посадки в сад. Урожайність висока.
Дозрівають плоди - 15-20 липня. Зберігаються добре. Не схильні до розтріскування.
Зимостійкість вища за середню.
Ринковий сорт.
Використовуються плоди у свіжому вигляді, а також для технічної переробки.