Опис сорту
Категорія: | Азіміна |
Форма рослини: | Дерево |
Запилення: | Потребує запилювача |
Грунт: | Нейтральний |
Місце посадки: | Сонце/Напівтінь |
Інтервал посадки: | 3-4 м |
Висота дорослої рослини: | до 4 м |
Наявність колючок: | Відсутні |
Місяць дозрівання: | Жовтень |
Термін дозрівання: | Середній |
Колір плодів: | Світло-зелений, золотистий |
Колір мʼякуші: | Жовто-помаранчевий |
Кісточка: | Відокремлюється добре |
Вага плодів: | 75-180 г |
Смак: | Солодкий, тропічний, насичений, соковитий |
Перші плоди: | 3-4 рік |
Морозостійкість: | -25 °C |
Укриття на зиму: | Перші 2-3 роки |
Особливості: | Саджанці азіміни сортові, прищеплені, з розплідника Італії. Інформацію, щодо висоти саджанців уточнюйте індивідуально |
Опис
Цей сорт був знайдений в дикій природі в штаті Кентуккі (США), і дає плоди середнього розміру з золотисто-жовтою м'якоттю. Для плодоношення сорт вимагає запилювання. Щоб були плоди потрібно саджати 2 - 3 рослини різного сорту. Морозостійкість -25°C.
Плоди краще зібрати з дерева зеленими, загорнути кожний у папір та покласти до холодильника. У такому вигляді плоди будуть зберігатися ще 3-4 тижні. З них можна готувати варення та інші закрутки, але найкраще азіміна смакує свіжою.
Саджанці азіміни сортові, прищеплені, з розплідника Італії. Інформацію, щодо висоти саджанців уточнюйте індивідуально.
Щеплені сорти азіміни зберігають сортність - 100%. Вирощені з насіння, зберігають сортність - 60%.