Категорія: | Груша |
Форма рослини: | Дерево |
Запилення: | Бажано запилювач |
Грунт: | Нейтральний |
Місце посадки: | Сонце/Напівтінь |
Висота дорослої рослини: | до 3.5 м. |
Місяць дозрівання: | з третьої декади вересня та по другу декаду жовтня. |
Термін дозрівання: | Зимовий |
Колір плодів: | зелено-жовтий. |
Щільність плодів: | щільні. |
Розмір плодів: | великі. |
Вага плодів: | 250 – 350 г. |
Смак: | солодкий. |
Перші плоди: | 2-3 рік |
Морозостійкість: | - 27 °C |
Укриття на зиму: | Не потребує |
Характеристика: | Зимовий сорт. Плоди злегка грушоподібної форми 250 - 350 гр. М'якоть щільна, мясляністая, приємного солодкого смаку з ніжним ароматом. |
Сорт груші виведено у Франції. Анжеліс відноситься до зимових сортів, збору врожаю з третьої декади вересня та по другу декаду жовтня. Запатентована селекція отримана в результаті схрещування сортів Doyenne та Doyenne дю Comice. Відрізняється дуже великими плодами, витягнутою, трохи грушоподібної форми 250 – 350 грамів і більшими, відмінними товарними та смаковими якостями.
Дерево виростає до 3.5 м заввишки з компактною середньо-загущеною кроною. Основний промисловий сорт багатьох країн ЄС відрізняється високою врожайністю, транспортабельністю та тривалим терміном зберігання плодів. Забарвлення зелено-жовте, м'яке щільне, м'яслянисте, приємного солодкого смаку з ніжним ароматом. Стійкість до бактеріального опіку висока, відмінна морозостійкість.