Категорія: | Груша |
Форма рослини: | Дерево |
Грунт: | Нейтральний |
Інтервал посадки: | 3-4 м |
Висота дорослої рослини: | 3-4 м |
Місяць дозрівання: | Кінець вересня |
Термін дозрівання: | Зимовий |
Колір плодів: | Жовтий з яскравого оранжевим відтінком |
Колір мʼякуші: | Кремовий |
Вага плодів: | 200- 250 г |
Смак: | Солодкий |
Перші плоди: | 1-2 рік |
Морозостійкість: | - 25 °C |
Груша "Бере зимова" - це дерево є високорослим, з великою розлогою кроною. Відрізняється стійкістю до зберігання і транспортування, а також відмінними смаковими якостями. Серед особливостей можна виділити великі плоди 200- 250 г пляшкової форми і жовта з яскравого оранжевого відтінком. Унікальний солодкий присмак мигдалю дає незвичайний і дуже приємний смаковий ефект. М'якоть плодів світлого тону, соковита і запашна. Груші цього сорту добре зберігаються.
Плоди груші володіють не тільки відмінними смаковими якостями, але і цілим джерелом вітамінів. Груша багата вітамінами і корисними фруктовими кислотами, містить пектин і необхідні мінерали - селен, магній і цинк. Вживання цього фрукта сприятливо впливає на роботу шлунково-кишкового тракту, забезпечує профілактику атеросклерозу. Клітковина якісно очищає організм від шлаків, а антибактеріальні і загоюючі властивості м'якоті допоможуть впоратися з хворобами травної системи. Також, груша є відмінним антидепресантом, якісно підвищує настрій і зміцнює імунітет.
Найкращі запилювачі: Бере Арданпон, Васа, Деканка зимова, Таврійська, Бере Боск, Десертна, Конференція, Конкорд.