Слива "Хаганта"

Опис саджанця
Висота саджанця:
  • 1- 2 роки : 150 - 180 см
Розмножено: Прищеплено
Будь ласка, виберіть продукт
Артикул
Вік рослини
Хар-ка
Ціна
Кількість:
-
+
Опис сорту
Категорія: Слива
Форма рослини: Дерево
Запилення: Бажано запилювач
Грунт: Нейтральний
Місце посадки: Сонце/Напівтінь
Висота дорослої рослини: 3 - 4 м.
Місяць дозрівання: третя декада вересня.
Термін дозрівання: Пізній
Колір плодів: темно-синій, восковий наліт щільний, на поверхні багато яскравих плям.
Колір мʼякуші: жовтий при дозріванні помаранчевий.
Щільність плодів: щільні.
Кісточка: Відокремлюється добре
Розмір плодів: великі.
Вага плодів: 50-80г.
Смак: відмінний,солодкий.
Перші плоди: 2-3 рік
Морозостійкість: - 27 °C
Укриття на зиму: Не потребує
Характеристика: пізній сорт сливи Німецькій селекції отримано в результаті схрещування сортів Чачакская наиболе та Валор.Сорт стійкий до хвороб, невибагливий у вирощуванні і не вимогливий до грунту, морозостійкий.Плід: великого розміру середньої масою 50-80г.
Опис

Пізній сорт сливи Німецькій селекції отримано в результаті схрещування сортів Чачакская наиболе та Валор. Сорт стійкий до хвороб, невибагливий у вирощуванні і не вимогливий до грунту, морозостійкий. Скороплідний, у плодоношення вступає на третій рік, дуже урожайний. Плоди смачні з хорошими товарними якостями, довго зберігаються після знімання.

Дерево середньоросле з компактною, що не загущеній кроною, легко формується.

Плід: великого розміру середньої масою 50-80г. овальної форми, довгасті. Забарвлення темно-синій, восковий наліт щільний, на поверхні багато яскравих плям. Шкірочка щільна, м'якоть жовтого кольору, при дозріванні помаранчева, щільна, хрустка, дуже соковита, кісточка добре відділяється. Смак відмінний солодкий з насиченим пряним ароматом, дегустаційна оцінка 4.7 бала.

Товарність плодів хороша, легко переносять транспортування, високо цінуються на ринку. Стійкість до хвороб: висока, має високу морозостійкість, посухостійкістю.
Термін дозрівання: доводиться на третю декаду вересня, в холодильнику плоди можуть збережуться до трьох тижнів.