Яблуня "Байя Маріса"

Опис саджанця
Висота саджанця:
  • 1-2 роки : 120 - 170 см
Розмножено: Прищеплено
Будь ласка, виберіть продукт
Артикул
Вік рослини
Хар-ка
Ціна
Кількість:
-
+
Опис сорту
Категорія: Яблуня
Форма рослини: Дерево
Запилення: Потребує запилювача
Грунт: Нейтральний
Місце посадки: Сонце/Напівтінь
Інтервал посадки: 3-4 м
Висота дорослої рослини: 2,5- 3 м
Місяць дозрівання: Кінець вересня
Термін дозрівання: Ранньо-зимовий
Колір плодів: Червний
Колір мʼякуші: Червоний
Щільність плодів: Щільне
Вага плодів: 160-200 г
Смак: Кисло-солодкий
Перші плоди: 1-2 рік
Морозостійкість: - 25 С °C
Характеристика: Знімна зрілість плодів настає в вересні. Їх можна зберігати в підвалі або холодильнику. Їх вживають свіжими до середини зими.
Опис

Знімна зрілість плодів настає в вересні. Їх можна зберігати в підвалі або холодильнику. Їх вживають свіжими до середини зими.  

Яблуня  Байя Маріса - ранньо-зимовий, червономякотний сорт німецької селекції. Найсмачніший серед червономякотних яблук. Висота дерева - в середньому 2,5- 3  м. Пізніше цвітіння в квітні-травні дозволяє дереву не боятися морозів. Квіти мають гарний рожевий колір і розкриваються неодночасно, приємно пахнуть. Яблука червоні, з своєрідними білими точками, середня вага 160-200 г. Форма плодів - куляста. М'якоть червоного кольору, дуже соковита, щільної консистенції, дуже ароматна. Смак дуже хороший, кисло-солодкий, відмінно збалансований. На відміну від звичайних яблук, плоди даного сорту містять велику кількість антоціанів, які пофарбували в яскравий червоний колір не тільки шкірку, а й м'якоть. Дозрівають плоди в кінці вересня і зберігаються до січня. Їх можна не тільки зберігати до січня і їсти свіжими, але і заготовлювати сушку, робити варення, мармелад і пастилу, що володіє яскравим соковитим кольором.

Кращі запилювачі для Байя Маріса — це Ред Чіф, Фуджі і інші.