Яблуня "Джероміні"

Опис саджанця
Висота саджанця:
  • 1-2 роки: 120-170 см
  • 2-3 роки: 160-200 см
Розмножено: Прищеплено
Будь ласка, виберіть продукт
Артикул
Вік рослини
Хар-ка
Ціна
Кількість:
-
+
Опис сорту
Категорія: Яблуня
Форма рослини: Дерево
Запилення: Потребує запилювача
Грунт: Нейтральний
Місце посадки: Сонце/Напівтінь
Інтервал посадки: 3-4 м
Висота дорослої рослини: 3-4 м
Місяць дозрівання: Кінець вересня
Термін дозрівання: Осінній
Колір плодів: Пурпурно-червоний
Колір мʼякуші: Рожево-червоний
Щільність плодів: Щільне
Вага плодів: 170-200 г
Смак: Солодкий з легкою кислинкою
Перші плоди: 1-2 рік
Морозостійкість: -25 С °C
Опис

Споживча стиглість 3 – 4 місяці після збору. Лежкість хороша (180-210 днів в умовах штучного охолодження).

Яблуня Джероміні походження: оригінальний і смачний сорт французької селекції. Отриманий від сорту Erovan, який відноситься до групи Ред Делішес. 
Терміни дозрівання: кінець вересня. 
Характеристика плоду: десертний сорт, одне з найкрасивіших яблук у світі. 
Яблука дуже привабливі, практично бездоганною форми: трохи витягнуті, округлі, майже однакового розміру , масою 170-200 г. Тонка, але міцна шкірка яблук володіє інтенсивним пурпурно-червоним забарвленням, глянцева, покрита невеликим шаром воскового нальоту. 
М'якоть має незвичайну рожево-червоне забарвлення. 
Смак яблук Джероміні дуже приємний, солодкий і запам'ятовується, з невеликою сортовий кислинкою. Дегустаційна оцінка плодів становить - 4,9 балів. 
Плоди соковиті, з приємним і сильним сортовим ароматом, м'якоть "відколюється", хрустка. 
 
Ростові особливості сорту: дерева Джероміні мають досить компактні розміри - висотою до 3-4 м., з акуратною і не дуже широкою кроною - за ними дуже зручно доглядати і збирати урожай. Джероміні відноситься до скороплідний і високоврожайних сортів, 1-й урожай можна збирати з дерев 2-3-х річного віку. 
Сорт придатний для ущільнених посадок і адаптований до кліматичних умов на всій території України. 
Обпилювачі: Фуджі, Гала, Гренні Сміт, Голден Делішес. 
Стійкість до хвороб: дуже висока стійкість до шкідників і хвороб. 
Морозостійкість: зимостійкість (до -30) і посухостійкість вище середнього. 
Переваги сорту: врожайність дуже висока. Має дуже привабливі плоди (плоди характеризуються стандартної і правильною, подовженої витягнуто-округлою формою). Відноситься до десертних сортів, тому може використовуватися як в кулінарії, так і в промисловості. Хороша лежкість плодів - можуть зберігатися від 3 до 7 місяців, в залежності від температурних умов зберігання