Виноград "Відьмині пальці" (Хелловін) (к-м)

Опис саджанця
Висота саджанця:
  • 1-2 роки: 30-60 см
Розмножено: Черенкування
Будь ласка, виберіть продукт
Артикул
Вік рослини
Хар-ка
Ціна
Кількість:
-
+
Опис сорту
Категорія: Кишмишні сорти Винограду
Форма рослини: Ліана
Запилення: Самозапильний
Грунт: Нейтральний
Місце посадки: Сонце/Напівтінь
Інтервал посадки: 1,5-2,5 м
Висота дорослої рослини: 2-5 м
Стебло: Дерев'янисте, витке
Місяць дозрівання: Кінець липня-початок серпня
Термін дозрівання: Ранній
Колір плодів: Сіро-фіолетовий зі слабким пруїновим нальотом
Вага плодів: 5-8 г.
Смак: Приємний, дуже солодкий, з ніжним смаком.
Перші плоди: 2-3 рік
Морозостійкість: - 24 °C
Укриття на зиму: Бажано постійно
Особливості: Без насіння
Опис

Виноград Відьмині пальці - Хелловін
Термін дозрівання: Один із найновіших сортів винограду селекції International Fruit Genetics, Каліфорнія. Особливістю сорту є виключно тонкі довгі безнасінні ягоди із загостреними кінчиками. Належить до сортів раннього терміну дозрівання, урожай досягає споживчої зрілості наприкінці липня-початок серпня.
Кущ: Кущ сильнорослий, що забезпечує відмінний розвиток та високу стійкість рослини. Лози визрівають добре, що гарантує стабільне та рясне плодоношення. Тип квітки обох статей, що дозволяє кущу самостійно запилюватися і формувати повноцінні грона. Кетяги довгі, вузькі, пухкі, середня вага становить 750 - 1200 грам. Кущі цього сорту вимагають регулярної обрізки та догляду для підтримки високої врожайності та якості плодів.
Плоди: Ягоди сіро-фіолетового кольору зі слабким пруїновим нальотом, масою 5 - 8 грам, мають унікальну форму, що нагадує відьомі пальці, що робить їх особливо привабливими для дітей та ідеально підходить для тематичних заходів, таких як Хелловін. М'якуш приємний, гармонійний, з ніжним смаком, шкірка середньої товщини, досить міцна, щоб захищати ягоди від пошкоджень, але легко з'їдається. Ягоди мають гарну транспортабельність і тривалий термін зберігання, що робить їх ідеальними для продажу на ринку і тривалого зберігання.
Підщепа: Корінь власний.
Стійкість до хвороб: Висока.
Морозостійкість: -24°С.