Дерево - сад Абрикос "Ветеран Севастополя" + "Голд Річ"

Опис саджанця
Висота саджанця:
  • 1-2 роки: 1,5-1,6 м
Розмножено: Прищеплено
Будь ласка, виберіть продукт
Артикул
Вік рослини
Хар-ка
Ціна
Кількість:
-
+
Опис сорту
Категорія: Дерево-Сад Абрикос
Форма рослини: Дерево
Грунт: Нейтральний
Місце посадки: Сонце/Напівтінь
Інтервал посадки: 3-4 м
Висота дорослої рослини: 4-5 м
Місяць дозрівання: Абрикос "Ветеран Севастополя"- (середній) середина липня. Абрикос "Голд Річ"-(середній) друга половина липня
Колір плодів: Абрикос "Ветеран Севастополя"- яскраво-оранджевий. Абрикос "Голд Річ"- світло-жовтогаряча з невеликим червоним розмитим рум'янцем.
Колір мʼякуші: Абрикос "Ветеран Севастополя"-золотисто-жовтий. Абрикос "Голд Річ"- яскраво-помаранчевий.
Вага плодів: Абрикос "Ветеран Севастополя"-50-65 г. Абрикос "Голд Річ"- 60-100 г.
Смак: Абрикос "Ветеран Севастополя"- кисло-солодкий. Абрикос "Голд Річ"- кисло-солодкий.
Перші плоди: 2-3 рік
Морозостійкість: -25 °C
Опис

Абрикос "Ветеран Севастополя". Плоди середні (50-65 г), Округлої форми, шкірка ясно-оранжевого кольору, м'якоть середньої щільності, соковита, золотисто-жовтого кольору, кислувато-солодкого смаку. Кісточка відокремлюється добре. Даний сорт абрикоса дуже хороший для вживання в сирому вигляді, для приготування джемів, варення, кураги. Дерево самоплідне. Термін дозрівання плодів середній (середина липня).

Абрикос "Голд Річ"- дерево середньоросле з середньою швидкістю росту. Через 5 років висота досягає 3 м, в зрілому віці - 5 м. Молода крона має пірамідальну форму. У фазі повного плодоношення стає округлої або округло-плоскою. Плоди одномірні, округлі, злегка сплющені, шкірка світло-жовтогаряча з невеликим червоним розмитим рум'янцем. Дві половинки розділені поздовжньою борозенкою. Вага 60-100 г, при малій кількості на дереві - до 150 г. Діаметр плоду 5-7 см. М'якоть щільна з тонкою текстурою, без жорстких волокон, яскраво-помаранчева, в міру соковита і ароматна. Шкірочка воскова, щільна і терпка з легким рум'янцем (10%) з сонячної сторони. Основний колір повинен розвиватися повністю, щоб забезпечити низьку кислотність. Смак кисло-солодкий, солодкість підвищується в міру дозрівання. Дегустаційна оцінка - 4,7 бала. Кісточка велика, овальна, товстостінна, шорстка, легко відділяється від м'якоті. Становить 20% ваги плоду. Ядро гірке.