Категорія: | Азіміна |
Форма рослини: | Дерево |
Запилення: | Потребує запилювача |
Грунт: | Нейтральний |
Місце посадки: | Сонце/Напівтінь |
Інтервал посадки: | 3-4 м |
Висота дорослої рослини: | до 4 м |
Місяць дозрівання: | Жовтень |
Термін дозрівання: | Середньопізній |
Колір плодів: | Світло-зелений |
Колір мʼякуші: | Кремовий |
Щільність плодів: | Щыльна |
Кісточка: | Відокремлюється добре |
Вага плодів: | 200-300 г |
Смак: | Ніжний, тропічний, солодкий, кремовий |
Перші плоди: | 3-4 рік |
Морозостійкість: | -25 °C |
Укриття на зиму: | Перші 2-3 роки |
Особливості: | Саджанці азіміни сортові, прищеплені, з розплідника Італії. Інформацію, щодо висоти саджанців уточнюйте індивідуально |
Сорт виведений в північній Америці. М'якуш кремовий, смак освіжаючий, солодкий, насичений, з простим ароматом. Середньопізній термін дозрівання. М'якуш щільний, має не багато насіння. Правильна і рівномірна форма. Сорт Neal Peterson.
Ягоди азіміни містять дуже багато поживних речовин, таких як: вітаміни класу В, ретинол, аскорбінова кислота, амінокислоти, калій, кальцій, магній, мідь, фосфор, цинк, фруктозу, рослинні флавоноїди. Регулярне вживання плодів азіміни трилопатевої, відновлює зір, нормалізує артеріальний тиск, знижує ризик серцевих захворювань, зміцнює пам'ять.
Саджанці азіміни сортові, прищеплені, з розплідника Італії. Інформацію, щодо висоти саджанців уточнюйте індивідуально.
Щеплені сорти азіміни зберігають сортність - 100%. Вирощені з насіння, зберігають сортність - 60%.