Горіх Пекан «Caddo» (Каддо)

Опис саджанця
Висота саджанця:
  • 2 роки: 35-60 см
Розмножено: Сіянець
Будь ласка, виберіть продукт
Артикул
Вік рослини
Хар-ка
Ціна
Кількість:
-
+
Опис сорту
Категорія: Горіх пекан
Форма рослини: Дерево
Запилення: Бажано запилювач
Грунт: Нейтральний
Місце посадки: Сонце/Напівтінь
Інтервал посадки: 4-5 м
Висота дорослої рослини: 5-10 м
Місяць дозрівання: Початок жовтня
Термін дозрівання: Середній
Колір плодів: Солом'яний
Колір мʼякуші: Білий
Щільність плодів: Щільний
Вага плодів: 8-10 г
Смак: Горіховий, насичений, ароматний
Перші плоди: 4-5 рік
Морозостійкість: -28 °C
Укриття на зиму: Перші 1-2 роки
Опис

Отриманий від схрещування сортів Брукс (Brooks) і Еллі (Alley), це витончене листяне дерево було виведено між 1922-1923 роками в штаті Джорджія, США.  Горіх пекан "Каддо" (Caddo) - високорослий горіх. При правильній обрізці виростає до 5 м, без обрізки до 10 м . Завдяки своїй розлогості, сильнорослості та красивому глянцевому листі, це чудове дерево чудово підійде для прикраси та затінення Вашої ділянки. Саме тому, в Україні, горіхи пекан стрімко набирають популярність для вирощування не тільки заради надзвичайно смачних плодів, а й для озеленення ділянки та формування ландшафтного дизайну.

Сорт Каддо (Caddo) - високоврожайний горіх. Під час проведення експериментальних випробувань, проведених Міністерством сільського господарства США, урожайність сорту "Каддо" (Caddo) перевищила врожайність більшості інших сортів пекану. Цвітіння: остання декада квітня – перша декада травня. Горіхи пекана, досить маленького розміру, досягають 4 см завдовжки, але якість горіхів даного сорту – виняткова. Подовжене ядро ​​солом'яного кольору, наповнене чудовим горіховим смаком та ароматом. Форма ядра – видовжена, вихід ядра – 55%. Оболонка ядра - тонка, що легко роздавлюється. Сорт стійкий до парші. Висока морозостійкість, до -28 °С.

Сорту необхідні запилювачі, найкращими з яких є сорти Пекан " Елліот " (Elliot) та Пекан " Канза " (Kanza), які Ви можете придбати у нашому інтернет-магазині. Пекан є популярним горіхом для застосування у харчовій промисловості. Насичений смак і аромат роблять пекан незамінним інгредієнтом, що використовується в різноманітних кондитерських виробах.