Опис сорту
Категорія: | Баклажан |
Особливості: | Оброблене |
Характеристика: | Ранній баклажан з періодом дозрівання 50-60 днів. Вага плоду 500-700 г, форма грушоподібна. М'якоть щільна, солодка, смак ніжний та делікатний. |
Опис
Ранній баклажан з періодом дозрівання 50-60 днів. Рослина компактна, з хорошим листовим апаратом. Вага плоду 500-700 г, форма грушоподібна, забарвлення від темно-фіолетового до чорного. Характерний гглянцевий блиск. М'якоть щільна, солодка, смак ніжний та делікатний. Насіння майже відсутнє. Гібрид має високі кулінарні властивості, ідеальний для переробних цілей (квашення, маринування, засолювання, ікри). Призначений для вирощування у відкритому грунті та теплицях.