Персик "Айс Піч"

Опис саджанця
Висота саджанця:
  • 1- 2 роки : 150 - 180 см
Розмножено: Прищеплено
Будь ласка, виберіть продукт
Артикул
Вік рослини
Хар-ка
Ціна
Кількість:
-
+
Опис сорту
Категорія: Персик
Форма рослини: Дерево
Запилення: Самозапильний
Грунт: Нейтральний
Місце посадки: Сонце/Напівтінь
Висота дорослої рослини: 3-3.5 м.
Місяць дозрівання: перша половина серпня.
Термін дозрівання: Середньопізній
Колір плодів: топленого молока.
Колір мʼякуші: прозорий.
Щільність плодів: щільні.
Кісточка: Відокремлюється погано
Розмір плодів: середні та великі.
Вага плодів: до 200 г.
Смак: солодкий смак з ванільними нотками.
Перші плоди: 2-3 рік
Морозостійкість: - 27 °C
Укриття на зиму: Перші 1-2 роки
Характеристика: середньопізній сорт. Маса плодів до 200 г. Сорт має неповторним ароматом і солодким смаком хрусткою соковитою м'якоті з ванільними нотками. Має високу стійкість проти кучерявості листя.
Опис

Персик Айс Піч (Ice Peach) - новий, унікальний сорт білого персика. Абсолютно дуже рідкісний сорт персика, раніше не існувало в світі. Виведений недавно в Німеччині. Характерний білий колір походить від старовинного корейського сорти Yume Yon. Колір шкірки і м'якоті - прозора, біла слонова кістка, дійсно вражає своєю незвичайністю. Перекладається як крижаний персик. 

Стиглі плоди мають колір топленого молока, на сонце розрізані шматочки персика дуже схожі на шматочки льоду, що відповідає назві цього сорту. 

Сорт володіє неповторним ароматом і солодким смаком, хрусткою, соковитою м'якоттю з ванільними нотками. Вміст цукрів навіть більше ніж в інжирних персиках і нектарині, що позначається на смаку. Кислотність низька. Зміст антиоксиданту більше, ніж в простих персиків. Споживання плодів свіжими - справжня радість для гурманів! Можна також використовувати для десертів, джемів оформлення страв. 

Дозрівання в першій половині серпня. Маса плодів до 200 г. Цвітіння відбувається пізніше основних сортів персика, що допомагає при повторних весняних заморозків.

Морозостійкість середня. Має високу стійкість проти кучерявості листків персика.