Категорія: | Персик |
Форма рослини: | Дерево |
Запилення: | Самозапильний |
Грунт: | Нейтральний |
Місце посадки: | Сонце/Напівтінь |
Висота дорослої рослини: | 3 - 4 м. |
Місяць дозрівання: | з середини липня. |
Термін дозрівання: | Середній |
Колір плодів: | жовтий з рум'янцем. |
Колір мʼякуші: | світло-помаранчевий з червоними прожилками. |
Щільність плодів: | щільні. |
Кісточка: | Відокремлюється добре |
Розмір плодів: | середній. |
Вага плодів: | 90-120 г. |
Смак: | десертний, відмінний, солодкий з кислинкою, смачний. |
Перші плоди: | 2-3 рік |
Морозостійкість: | - 27 °C |
Укриття на зиму: | Перші 1-2 роки |
Характеристика: | ранньостиглий персик, стійкий до низьких температур і хвороб, плоди дуже смачні, невеликі, не розтріскуються під час дощу. плоди невеликі, 90-120 грам. |
Харроу Даймонд персик раннього дозрівання, стійкий до низьких температур і хвороб, плоди дуже смачні середнього розміру, не розтріскуються в дощ
Персик Харроу Даймонд сорт канадської селекції отримано схрещуванням сортів Редскін і Харбінджер у 1970 році, як сорт з 1984 року, досить стійкий до низьких температур, після -29 С отримано нормальний урожай. Сорт стійкий до борошнистої роси і бактеріозів, ріст середній, крона сильно-розкладена. Цвітіння раннє. Для отримання якісних плодів необхідне проріджування зав'язей.
Персики Харроу Даймонд дозрівають з середини липня (15-20.07), плоди середнього розміру 90-120 грамів, овальної симетричної форми. Забарвлення жовте з рум'янцем, що покриває 60-70% плоду. М'якоть світло-помаранчева з червоними прожилками, соковита й ароматна. Смак десертний, відмінний, солодкий з кислинкою, смачний. Кісточка добре відділяється від м'якоті.