Абрикос "Сільвер Кот"

Опис саджанця
Висота саджанця:
  • 1- 2 роки : 150 - 180 см
Розмножено: Прищеплено
Будь ласка, виберіть продукт
Артикул
Вік рослини
Хар-ка
Ціна
Кількість:
-
+
Опис сорту
Категорія: Абрикос
Форма рослини: Дерево
Запилення: Бажано запилювач
Грунт: Нейтральний
Місце посадки: Сонце/Напівтінь
Висота дорослої рослини: 3 - 4 м.
Місяць дозрівання: перша декада липня.
Термін дозрівання: Ранній
Колір плодів: жовто-жовтогарячий з червоним рум'янцем.
Колір мʼякуші: помаранчевий.
Щільність плодів: щільні.
Кісточка: Відокремлюється добре
Розмір плодів: великі.
Вага плодів: 60 - 80 .
Смак: кисло-солодкий,соковитий.
Перші плоди: 2-3 рік
Морозостійкість: - 27 °C
Укриття на зиму: Не потребує
Характеристика: одними з переваг сорту є: висока смакова якість плодів, дуже ранній термін дозрівання, високі показники врожайності та відсутність періодичності в плодоношенні.
Опис

Новий сорт американської селекції, найпопулярніший промисловий сорт у Європі, високоврожайний, зі стабільним плодоношенням. Відрізняється високою зимостійкістю та стійкістю до хвороб.

Одними з переваг сорту є висока смакова якість плодів, дуже ранній термін дозрівання, високі показники врожайності та відсутність періодичності в плодоношенні, плоди характеризуються високими показниками транспортабельності та товарності, сорт підходить для промислових насаджень, сорт абрикосів Сільвер Кот частково самоплідний.

Абрикоси великого розміру, а саме 60 - 80 грамів, кисло-солодкого смаку, з помаранчевою соковитою-соковитою м'якоттю. Кісточка від м'якоті підлозі відокремлюється разом із залишками м'якоттю. Шкірка плодів Сільвер Кот жовто-жовтогарячого кольору, з сонячного боку вкрита легким червоним рум'янцем, тоненька, оксамитова, в міру еластична. Абрикоси довгасто-овальної форми, слабо опушені.

Термін дозрівання: початок – перша декада липня. Період цвітіння абрикоса дуже ранній – квітень місяць. Товарність та транспортабельність плодів абрикос Сільвер Кіт висока, термін зберігання – тиждень. Ідеально підходять для вживання у свіжому вигляді, консервації у власному соку, компотів та соків