Гібрид сливи "Роял Руж"

Опис саджанця
Висота саджанця:
  • 1- 2 роки : 150 - 170 см
Розмножено: Прищеплено
Будь ласка, виберіть продукт
Артикул
Вік рослини
Хар-ка
Ціна
Кількість:
-
+
Опис сорту
Категорія: Слива
Форма рослини: Дерево
Запилення: Бажано запилювач
Грунт: Нейтральний
Місце посадки: Сонце/Напівтінь
Інтервал посадки: 3-4 м
Висота дорослої рослини: 4-5 м
Місяць дозрівання: Друга половина липня
Термін дозрівання: Середній
Колір плодів: Світло-жовтий з червоно-помаранчевим рум'янцем
Колір мʼякуші: Світло-жовтий
Кісточка: Відокремлюється добре
Вага плодів: 50 - 80 г
Смак: Солодкий з легкою кислинкою
Перші плоди: 1-2 рік
Морозостійкість: - 26 С °C
Особливості: Слива+алича
Опис

Гібрид сливи "Роял Руж"-  середнього терміну дозрівання. Дерево не високе, близько 3 метрів. Крона широка і розгалужена. Плоди зберігаються в холодильнику довго, близько 6 місяців. Плоди великі вагою від 50 - 80 грам. Колір незвичайний для сливи: світло-жовтий, з зеленим відтінком, майже повністю вкритий червоно-помаранчевим рум'янцем. Шкірочка товста і щільна. М'якоть світло-жовта, з зеленим відтінком, майже повністю вкритий червоно-помаранчевим рум'янцем, солодка, трохи присутня кислинка. Кісточка відділяється від стиглої сливи добре. Смак десертний з гарновираженним ароматом. Морозостійкість низька, тому цей сорт пропонується для південних регіонов. Стійкість до грибкових захворювань висока. Саджанці є швидко зростаючими, приріст сповільнюється після досягнення ними віку 5-7 років. У цей період на букетних гілках формується перша зав'язь. Спочатку плодоношення періодичне, потім стає більш стабільним і високим. Ступінь врожайності з 15-річного дерева складає близько 50 кг плодів. Збір зазвичай проводиться в період з другої половини липня і до другої декади серпня (багато що залежить від регіону культивації та погодних умов). Потребує наявності запилювачів, а також здатна давати врожаї тільки на сонячній ділянці. З запилювачів до нього підсаджують сорти Ренклод і Угорки. Призначення даного виду універсальне - з фруктів виходять чудові джеми, варення, компоти, а також соуси і начинки для пирогів. Ступінь транспортабельности плодів висока - вони не втрачають товарного вигляду і смакових якостей при перевезенні.