Яблуня "Карнавал"

Опис саджанця
Висота саджанця:
  • 1-2 роки :120 - 170 см
Розмножено: Прищеплено
Будь ласка, виберіть продукт
Артикул
Вік рослини
Хар-ка
Ціна
Кількість:
-
+
Опис сорту
Категорія: Яблуня
Форма рослини: Дерево
Запилення: Бажано запилювач
Грунт: Нейтральний
Місце посадки: Сонце/Напівтінь
Висота дорослої рослини: 3-4 м.
Місяць дозрівання: перша половина жовтня.
Термін дозрівання: Ранньо-зимовий
Колір плодів: золотисто-жовтого кольору з яскраво-рожевими смугами у вигляді малюнків.
Щільність плодів: щільна.
Розмір плодів: середні та великі.
Вага плодів: 160-200 г.
Смак: солодкий, з невеликим вмістом кислоти, відмінного збалансованого смаку з переважанням солодощі, десертного призначення.
Перші плоди: 2-3 рік
Морозостійкість: - 27 °C
Укриття на зиму: Не потребує
Характеристика: дерева середньої сили росту, стійкі до парші та менше уражаються гнилями, добре облистяні.Плоди середніх та великих розмірів, стандартного яблучного калібру, мають масу 160-200 г.
Опис

Збір врожаю відбувається в першій половині жовтня, а зберігання врожаю в звичайних умовах триває 5-6 місяців.

Є новим, ексклюзивним ранньо-зимовим сортом яблук чеської селекції, що з'явився на українському ринку зовсім недавно.

Цей незвичайний сорт був отриманий шляхом схрещування сортів Vanda і Pink Krips. Кожне яблуко має свій унікальний малюнок завдяки своєму рідкісному і неповторному забарвленню, яке складається з жовтих і червоних смуг, що забарвлюють плоди у вигляді незвичайних малюнків, створюючи колаж. Це забарвлення дуже привертає увагу споживачів, перебуваючи на ошатних, повних врожаю деревах, а також свіжозібрані плоди чудово виглядають на столі.

Плоди середніх та великих розмірів, стандартного яблучного калібру, мають масу 160-200 г, золотисто-жовтого кольору з яскраво-рожевими смугами у вигляді малюнків. Забарвлення плодів досить нерівномірне і може змінюватися в різні періоди вегетації. М'якоть хрустка, дуже соковита, щільної структури, солодка, з невеликим вмістом кислоти, відмінного збалансованого смаку з переважанням солодощі, десертного призначення.

Дерева середньої сили росту, стійкі до парші та менше уражаються гнилями, добре облистяні.

Збір врожаю відбувається в першій половині жовтня, а зберігання врожаю в звичайних умовах триває 5-6 місяців.