Категорія: | Яблуня |
Форма рослини: | Дерево |
Запилення: | Бажано запилювач |
Грунт: | Нейтральний |
Місце посадки: | Сонце/Напівтінь |
Висота дорослої рослини: | 3-4 м. |
Місяць дозрівання: | перша половина жовтня. |
Термін дозрівання: | Ранньо-зимовий |
Колір плодів: | золотисто-жовтого кольору з яскраво-рожевими смугами у вигляді малюнків. |
Щільність плодів: | щільна. |
Розмір плодів: | середні та великі. |
Вага плодів: | 160-200 г. |
Смак: | солодкий, з невеликим вмістом кислоти, відмінного збалансованого смаку з переважанням солодощі, десертного призначення. |
Перші плоди: | 2-3 рік |
Морозостійкість: | - 27 °C |
Укриття на зиму: | Не потребує |
Характеристика: | дерева середньої сили росту, стійкі до парші та менше уражаються гнилями, добре облистяні.Плоди середніх та великих розмірів, стандартного яблучного калібру, мають масу 160-200 г. |
Збір врожаю відбувається в першій половині жовтня, а зберігання врожаю в звичайних умовах триває 5-6 місяців.
Є новим, ексклюзивним ранньо-зимовим сортом яблук чеської селекції, що з'явився на українському ринку зовсім недавно.
Цей незвичайний сорт був отриманий шляхом схрещування сортів Vanda і Pink Krips. Кожне яблуко має свій унікальний малюнок завдяки своєму рідкісному і неповторному забарвленню, яке складається з жовтих і червоних смуг, що забарвлюють плоди у вигляді незвичайних малюнків, створюючи колаж. Це забарвлення дуже привертає увагу споживачів, перебуваючи на ошатних, повних врожаю деревах, а також свіжозібрані плоди чудово виглядають на столі.
Плоди середніх та великих розмірів, стандартного яблучного калібру, мають масу 160-200 г, золотисто-жовтого кольору з яскраво-рожевими смугами у вигляді малюнків. Забарвлення плодів досить нерівномірне і може змінюватися в різні періоди вегетації. М'якоть хрустка, дуже соковита, щільної структури, солодка, з невеликим вмістом кислоти, відмінного збалансованого смаку з переважанням солодощі, десертного призначення.
Дерева середньої сили росту, стійкі до парші та менше уражаються гнилями, добре облистяні.
Збір врожаю відбувається в першій половині жовтня, а зберігання врожаю в звичайних умовах триває 5-6 місяців.