Яблуня "Смеральда"

Опис саджанця
Висота саджанця:
  • 1- 2 роки :120 - 170 см
Розмножено: Прищеплено
Будь ласка, виберіть продукт
Артикул
Вік рослини
Хар-ка
Ціна
Кількість:
-
+
Опис сорту
Категорія: Яблуня
Форма рослини: Дерево
Запилення: Бажано запилювач
Грунт: Нейтральний
Місце посадки: Сонце/Напівтінь
Висота дорослої рослини: 3 - 5 м.
Місяць дозрівання: кінець вересня.
Термін дозрівання: Ранньо-зимовий
Колір плодів: приємний світло-зелений колір, на поверхні є злегка помітні світлі точки. Невелика частина поверхні в період дозрівання покривається легким рожевим рум'янцем.
Колір мʼякуші: біло-жовтий.
Розмір плодів: середній.
Вага плодів: близько 200-250 г.
Смак: відмінний, освіжаючий смак, зумовлений високим вмістом цукру і підвищеною кислотністю.
Перші плоди: 2-3 рік
Морозостійкість: - 27 °C
Укриття на зиму: Перші 2-3 роки
Характеристика: плодоношення яблуні Смеральда починається вже другого року і врожай вона дає щороку. Плоди середнього розміру, мають злегка плескату округлу форму, з гладкою, міцною і блискучою шкіркою. Їх вага близько 200-250 г.
Опис

 Змінна зрілість настає в кінці вересня - початку жовтня, зберігаються до січня, в холодильнику - 6 місяців. Споживча зрілість плодів наступає вже після збору врожаю, під час їх зберігання.

Новий, ранньо-зимовий сорт, що має високі смакові якості та покращені експлуатаційні характеристики, а також підвищену стійкість до хвороб. Виведений в Італії і завдяки своїм відмінним характеристикам може чудово культивуватися та радувати своїми смачними, ароматними плодами, багатими на залізо. Плодоношення яблуні Смеральда починається вже другого року і врожай вона дає щороку. Плоди середнього розміру, мають злегка плескату округлу форму, з гладкою, міцною і блискучою шкіркою. Їх вага близько 200-250 г. Мають приємний світло-зелений колір, на поверхні є злегка помітні світлі точки. Невелика частина поверхні в період дозрівання покривається легким рожевим рум'янцем. Плоди мають щільну, хрумку, дуже соковиту, біло-жовту м'якоть із зернистою структурою. Мають сильний аромат і відмінний, освіжаючий смак, зумовлений високим вмістом цукру і підвищеною кислотністю. Яблука починають дозрівати наприкінці вересня, і до цього часу в них встигає накопичитися велика кількість цукру, що не характерне для інших сортів із зеленими плодами. Вони добре зберігаються. У підвалі можуть лежати до 3 місяців, а в холодильнику зберігають свої смакові якості до 6 місяців. Плоди мають високу товарність і цінуються на ринку, що обумовлено їх приємним, освіжаючим смаком, привабливим зовнішнім виглядом і великою користю. Вони добре транспортуються. Яблуня має гарну зимостійкість та підходить для вирощування у багатьох регіонах садівництва.