Нектарин червонолистий "Медведівський"

Опис саджанця
Висота саджанця:
  • 1-2 роки: 150-180 см
Розмножено: Прищеплено
Будь ласка, виберіть продукт
Артикул
Вік рослини
Хар-ка
Ціна
Кількість:
-
+
Опис сорту
Категорія: Саджанці Нектарина
Форма рослини: Дерево
Запилення: Самозапильний
Грунт: Нейтральний
Місце посадки: Сонце/Напівтінь
Інтервал посадки: 3-4 м
Висота дорослої рослини: 3-4 м
Місяць дозрівання: Кінець серпня-початок вересня
Термін дозрівання: Середньопізній
Колір плодів: Рубіново-червоний
Колір мʼякуші: Жовто-білий
Колір листя: Зелено-червоний
Щільність плодів: Щільне
Кісточка: Відокремлюється добре
Вага плодів: 190 г
Смак: Солодкий
Перші плоди: 3-4 рік
Морозостійкість: - 27 °C
Опис

Нектарин червонолистий "Медведівський" – один із кращих сортів української селекції з соковитими плодами десертного смаку й привабливим декоративним листям з червоним відтінком. Нектарин досягає 190 г, округлої форми з тонкою еластичною шкірочкою, що по всій поверхні вкрита бордовим рум’янцем.

Купити саджанці нектарина червонолистого Медведівський можете в нашому розсаднику «Київ Сад» за доступними цінами. 

Плоди середні та великі, з рубіново-червоним рум’янцем, найчастіше з характерним дзьобиком. М’якуш світло-жовтий, майже білий, в міру щільний, соковитий, дуже солодкий, прекрасного гармонійного смаку. Кісточка вільно відділяється від м’якоті. Завдяки достатній щільності плоди прекрасно витримують транспортування, не втрачаючи відмінні товарні якості. Термін дозрівання – кінець серпня – початок вересня.

Саджанці нектарина Медведівський якнайкраще адаптовані до вирощування в нашій кліматичній зоні, мають розвинений імунітет для захисту від поширених хвороб. Дерево виростає середньої висоти до 3 м, має густу кулясту крону – потребує обрізки для формування правильної форми. Червоний відтінок листя на дереві зберігається на початковій стадії вегетації й додає рослині оригінальності.

Також Ви можете купити саджанці нектаринів червонолистих  в розпліднику самовивозом. Відправляємо саджанці Новою поштою по всій Україні. 

Рекомендації щодо вирощування:

- Під час посадки дерев рекомендуємо додавати корневін для кращої приживлюваності рослини.

- Під час посадки також потрібно додати добриво Осмокот, яке стимулюватиме ріст і підвищить врожайність.

- Для кращого росту можна використовувати гумат для вегетації, а для плодів — Гумат Калію.

- Навесні потрібно підрізати дерева, зрізати сухі, маленькі, зайві гілочки. Зрізи необхідно замазати садовим варом, щоб не випаровувалась волога.

- До розпускання бруньок рано навесні потрібно обробляти брунькою або препаратом 30 Д чи 30 В. Ці препарати допоможуть боротися зі шкідниками, які зимують у рослині.

- Також до розпускання бруньок можна обробити мідним купоросом, щоб запобігти розвитку різних хвороб.

- Влітку проводяться повторні обробки, щоб рослина не звикала до препаратів. Їх потрібно змінювати. І в теплий період добре будуть діяти хорус (від хвороб) і твікс (від шкідників).

- Для боротьби з курчавістю листя на персиках добре підійде препарат Скор, яким потрібно обробляти рослини навесні та влітку.

- Якщо на ваших деревах вже є плоди, які скоро можна буде вживати, то для такої обробки дерев чудово підходить біопрепарат Актофіт.

- В осінній період, після скидання листя, потрібно обробляти дерева залізним купоросом, який бореться з хворобами.

- Для боротьби зі шкідниками в землі, зокрема з хрущем, використовуйте препарат Атака хрущ або Антихрущ.

- Також рекомендуємо використовувати препарат Федерал або Антибур'ян для боротьби з бур'янами.

На нашому сайті можна придбати якісні саджанці, які ми вирощуємо для вас. Також ви знайдете розділ з насінням овочів і квітів, якість яких ми перевіряли особисто. Також рекомендуємо переглянути наші цибулини квітів і різні ягідні кущі. Для розкішної клумби можна посадити Багаторічні квіти — це найкращий вибір для багаторічної краси.

Рекомендуємо також звернути увагу на наш асортимент плодових гібридів. Це рослини, отримані внаслідок схрещування різних плодових культур. Такі гібриди поєднують найкращі якості батьківських форм: більшу врожайність, покращений смак, підвищену стійкість до хвороб і морозів.