Опис сорту | |
---|---|
Висота дорослої рослини: | 3-4 м |
Місяць дозрівання: | Перша половина жовтня |
Термін дозрівання: | Пізній |
Колір мʼякуші: | Кремовий |
Вага плодів: | 180-220 г |
Смак: | Тільки що зірвані плоди - кисло-солодкі, через місяць настає їх споживча стиглість, для якої характерна відсутність зайвої кислоти в смаку |
Морозостійкість: | - 28 °C |
Характеристика: | Смак у яблук при зберіганні змінюється. Тільки що зірвані плоди - кисло-солодкі, через місяць настає їх споживча стиглість, для якої характерна відсутність зайвої кислоти в смаку . Плоди відмінно зберігаються в холодильнику без втрати якостей |
Опис сорту | |
---|---|
Термін дозрівання: | Пізній |
Колір плодів: | Насичено-червоний, з гладкою рожевою шкіркою, трохи покриті сизим своєрідним нальотом |
Вага плодів: | 180-220 г |