Опис сорту | |
---|---|
Висота дорослої рослини: | 3-4 м |
Місяць дозрівання: | Груша "Парижанка"-(зимовий) сер. вересня-поч. жовтня. Груша "Мадам Балле"- (зимовий) знімальний термін початок – перша декада жовтня залежно від кліматичних умов, споживча зрілість настає у листопаді |
Колір мʼякуші: | Груша "Парижанка"-білий. Груша "Мадам Балле"- жовто-білий |
Вага плодів: | Груша "Парижанка"-60-200 г. Груша "Мадам Балле"- 280-350 г |
Смак: | Груша "Парижанка"-солодка з легкою кислинкою. Груша "Мадам Балле"- солодкий із кислинкою |
Морозостійкість: | - 28 °C |
Опис сорту | |
---|---|
Колір плодів: | Груша "Парижанка"-зеленувато-жовто-сірий з точками, плямами і жилками. Груша "Мадам Балле"- зеленого відтінку, при досягненні споживчої зрілості стає жовтого кольору з бурими крапками, вкрита легким червоним рум'янцем |
Вага плодів: | Груша "Парижанка"-60-200 г. Груша "Мадам Балле"- 280-350 г |