Персик "Флемінг Ф'юрі"

Опис саджанця
Висота саджанця:
  • 1-2 роки: 150-180 см
Розмножено: Прищеплено
Будь ласка, виберіть продукт
Артикул
Вік рослини
Хар-ка
Ціна
Кількість:
-
+
Опис сорту
Категорія: Саджанці Персика
Форма рослини: Дерево
Запилення: Самозапильний
Грунт: Нейтральний
Місце посадки: Сонце/Напівтінь
Інтервал посадки: 3-4 м
Висота дорослої рослини: 3-4 м
Місяць дозрівання: Кінець серпня-початок вересня
Термін дозрівання: Пізній
Колір плодів: Помаранчевий з темно-червоним рум’янцем
Колір мʼякуші: Жовто-помаранчевий
Щільність плодів: Щільне
Кісточка: Відокремлюється добре
Вага плодів: 190-250 г
Смак: Солодкий
Перші плоди: 3-4 рік
Морозостійкість: - 27 °C
Опис

Персик Флемінг Ф'юрі — це пізній сорт американської селекції, невибагливий до умов вирощування. Сорт підходить для комерційного вирощування, оскільки характеризується високою врожайність та гарною транспортабельністю. Персики підходять для свіжого вживання, а також для перероблювання на компот, варення, сік чи пастилу.

Купити саджанці персика Флемінг Ф'юрі  можете в нашому розсаднику «Київ Сад» за доступними цінами.

Особливості персика Флемінг Ф'юрі

Дерева сильнорослі, формують широку розлогу крону. Сорт персика Флемінг Ф’юрі придатний для вирощування в будь-якій точці України. Одним з головних переваг даного сорту є те, що він майже невибагливий у вирощуванні. Дозрівання припадає на кінець серпня – початок вересня. Плоди великі, мають округлу форму і помаранчеве з темно-червоним рум’янцем забарвлення. М’якуш соковита, досить щільна, має жовто-оранжевий колір і гарні смакові якості. Сорт характеризується великими плодами, близько 190-250 грам. Кісточка добре відділяється від м’якоті. Персик належить до високоврожайних сортів, характеризується морозостійкістю та має гарний імунітет до захворювань.

Переваги:
гарна морозостійкість;

невибагливість у вирощуванні;

імунітет до захворювань;

висока врожайність;

кісточка добре відділяється від м'якоті.

Також Ви можете купити саджанці персиків  в розпліднику самовивозом. Відправляємо саджанці Новою поштою по всій Україні. 


 Рекомендації щодо вирощування:

- Під час посадки дерев рекомендуємо додавати корневін для кращої приживлюваності рослини.

- Під час посадки також потрібно додати добриво Осмокот, яке стимулюватиме ріст і підвищить врожайність.

- Для кращого росту можна використовувати гумат для вегетації, а для плодів — Гумат Калію.

- Навесні потрібно підрізати дерева, зрізати сухі, маленькі, зайві гілочки. Зрізи необхідно замазати садовим варом, щоб не випаровувалась волога.

- До розпускання бруньок рано навесні потрібно обробляти брунькою або препаратом 30 Д чи 30 В. Ці препарати допоможуть боротися зі шкідниками, які зимують у рослині.

- Також до розпускання бруньок можна обробити мідним купоросом, щоб запобігти розвитку різних хвороб.

- Влітку проводяться повторні обробки, щоб рослина не звикала до препаратів. Їх потрібно змінювати. І в теплий період добре будуть діяти хорус (від хвороб) і твікс (від шкідників).

- Для боротьби з курчавістю листя на персиках добре підійде препарат Скор, яким потрібно обробляти рослини навесні та влітку.

- Якщо на ваших деревах вже є плоди, які скоро можна буде вживати, то для такої обробки дерев чудово підходить біопрепарат Актофіт.

- В осінній період, після скидання листя, потрібно обробляти дерева залізним купоросом, який бореться з хворобами.

- Для боротьби зі шкідниками в землі, зокрема з хрущем, використовуйте препарат Атака хрущ або Антихрущ.

- Також рекомендуємо використовувати препарат Федерал або Антибур'ян для боротьби з бур'янами.

На нашому сайті можна придбати якісні саджанці, які ми вирощуємо для вас. Також ви знайдете розділ з насінням овочів і квітів, якість яких ми перевіряли особисто. Також рекомендуємо переглянути наші цибулини квітів і різні ягідні кущі. Для розкішної клумби можна посадити Багаторічні квіти — це найкращий вибір для багаторічної краси.

Рекомендуємо також звернути увагу на наш асортимент плодових гібридів. Це рослини, отримані внаслідок схрещування різних плодових культур. Такі гібриди поєднують найкращі якості батьківських форм: більшу врожайність, покращений смак, підвищену стійкість до хвороб і морозів.