Персик "Пам'яті Шевченка"

Опис саджанця
Висота саджанця:
  • 1-2 роки: 150-180 см
Розмножено: Прищеплено
Будь ласка, виберіть продукт
Артикул
Вік рослини
Хар-ка
Ціна
Кількість:
-
+
Опис сорту
Категорія: Саджанці Персика
Форма рослини: Дерево
Запилення: Самозапильний
Грунт: Нейтральний
Місце посадки: Сонце/Напівтінь
Інтервал посадки: 3-4 м
Висота дорослої рослини: 3-4 м
Місяць дозрівання: Друга декада серпня
Термін дозрівання: Середньоранній
Колір плодів: Зелено-кремовий з рум'янцем у вигляді штрихів і крапок майже на весь плід
Колір мʼякуші: Білий
Щільність плодів: Щільне
Кісточка: Відокремлюється слабо
Вага плодів: 80-110 г
Смак: Кисло-солодкий
Перші плоди: 3-4 рік
Морозостійкість: - 27 °C
Опис

Персик "Пам'ять Шевченка" (великоплідний сорт, середньоранній термін дозрівання) - це сорт персика середньораннього терміну дозрівання. Сорт районований у Києві 1993 року. Плоди середньої величини, округло-овальні, трохи здавлені з боків. Середня вага плодів 80-110 грам. Шкірка щільна, із середнім осушенням, зелено-кремові, з рум'янцем у вигляді штрихів і крапок майже на весь плід, що слабко відокремлюється від м'якоті. М'якуш білий, соковитий, кисло-солодкий, високих смакових переваг. Кісточка подовжена, середнього розміру, від м'якоті відокремлюється легко. Час дозрівання друга декада серпня.  Під час дозрівання плодів дерево набуває високої ошатності. Дерево середньоросле, з розлогою округлою кроною середньої густини.  Сорт користується великою популярністю завдяки високій стабільній врожайності, зимостійкості, відносній стійкості до борошнистої роси. Плоди мають цінні, корисні властивості, містять безліч вітамінів і мінеральних речовин. Плоди універсальні - придатні для транспортування, споживання у свіжому вигляді, для переробки (для приготування варення, джемів, компотів, м'якушних соків).

Купити саджанці персика Пам'яті Шевченка можете в нашому розсаднику «Київ Сад» за доступними цінами. Також Ви можете купити саджанці персиків  в розпліднику самовивозом. Відправляємо саджанці Новою поштою по всій Україні.

  Рекомендації щодо вирощування:

- Під час посадки дерев рекомендуємо додавати корневін для кращої приживлюваності рослини.

- Під час посадки також потрібно додати добриво Осмокот, яке стимулюватиме ріст і підвищить врожайність.

- Для кращого росту можна використовувати гумат для вегетації, а для плодів — Гумат Калію.

- Навесні потрібно підрізати дерева, зрізати сухі, маленькі, зайві гілочки. Зрізи необхідно замазати садовим варом, щоб не випаровувалась волога.

- До розпускання бруньок рано навесні потрібно обробляти брунькою або препаратом 30 Д чи 30 В. Ці препарати допоможуть боротися зі шкідниками, які зимують у рослині.

- Також до розпускання бруньок можна обробити мідним купоросом, щоб запобігти розвитку різних хвороб.

- Влітку проводяться повторні обробки, щоб рослина не звикала до препаратів. Їх потрібно змінювати. І в теплий період добре будуть діяти хорус (від хвороб) і твікс (від шкідників).

- Для боротьби з курчавістю листя на персиках добре підійде препарат Скор, яким потрібно обробляти рослини навесні та влітку.

- Якщо на ваших деревах вже є плоди, які скоро можна буде вживати, то для такої обробки дерев чудово підходить біопрепарат Актофіт.

- В осінній період, після скидання листя, потрібно обробляти дерева залізним купоросом, який бореться з хворобами.

- Для боротьби зі шкідниками в землі, зокрема з хрущем, використовуйте препарат Атака хрущ або Антихрущ.

- Також рекомендуємо використовувати препарат Федерал або Антибур'ян для боротьби з бур'янами.

На нашому сайті можна придбати якісні саджанці, які ми вирощуємо для вас. Також ви знайдете розділ з насінням овочів і квітів, якість яких ми перевіряли особисто. Також рекомендуємо переглянути наші цибулини квітів і різні ягідні кущі. Для розкішної клумби можна посадити Багаторічні квіти — це найкращий вибір для багаторічної краси.

Рекомендуємо також звернути увагу на наш асортимент плодових гібридів. Це рослини, отримані внаслідок схрещування різних плодових культур. Такі гібриди поєднують найкращі якості батьківських форм: більшу врожайність, покращений смак, підвищену стійкість до хвороб і морозів.