Персик "Роял Маджестік"

Опис саджанця
Висота саджанця:
  • 1-2 роки : 150 - 180 см
Розмножено: Прищеплено
Будь ласка, виберіть продукт
Артикул
Вік рослини
Хар-ка
Ціна
Кількість:
-
+
Опис сорту
Категорія: Саджанці Персика
Форма рослини: Дерево
Запилення: Самозапильний
Грунт: Нейтральний
Місце посадки: Сонце/Напівтінь
Інтервал посадки: 3-4 м
Висота дорослої рослини: 3 м
Місяць дозрівання: Друга половина липня
Термін дозрівання: Середньоранній
Колір плодів: Насичений червоний
Колір мʼякуші: Жовтий, при повному дозріванні стає помаранчевим
Щільність плодів: Щільні
Кісточка: Відокремлюється добре
Вага плодів: 200-350 г
Смак: Солодкий без кислинки
Перші плоди: 3-4 рік
Морозостійкість: - 27 °C
Опис

Високоврожайний сорт персику, середнього терміну дозрівання.

Найновіший сорт персику, що з'явився на території України зовсім недавно, в 2014 році.

Сорт персику під маркою "Роял Меджестік" був виведений в США, Zaiger Genetics під найменуванням "Заімаял" (Zaimajal).

Купити саджанці персика Роял Маджестік можете в нашому розсаднику «Київ Сад» за доступними цінами. 

"Роял Меджестік" воістину "Королівський" сорт, плоди дерева найвищої якості, а імунна система та здатність до зимівлі робить цей сорт найкращим в нашій країні.

Дерева сильнорослі, з розгалуженою кроною, прихильно відносяться до обрізки.

Плоди персику великі, гарної округлої форми.

Плоди повністю, не залежно від сонячної сторони, вкриті темно-вишневим рум'янцем.

Сорт персику "Роял Меджестік" має найвищі смакові якості.

М'якоть жовта, при повному дозріванні стає помаранчевого кольору, щільна, дуже соковита та солодка, без кислинки.

Кісточка легко відділяється.

Персик популярний серед садівників, завдяки своїм імунним і смаковим якостям .

Підходить для комерційного вирощування, завдяки своїй високій врожайності, транспортабельності та морозостійкості.

Термін дозрівання: друга половина липня.

Дерева починають плодоносити на 3-4 рік.

Також Ви можете купити саджанці персиків  в розпліднику самовивозом. Відправляємо саджанці Новою поштою по всій Україні. 

Рекомендації щодо вирощування:

- Під час посадки дерев рекомендуємо додавати корневін для кращої приживлюваності рослини.

- Під час посадки також потрібно додати добриво Осмокот, яке стимулюватиме ріст і підвищить врожайність.

- Для кращого росту можна використовувати гумат для вегетації, а для плодів — Гумат Калію.

- Навесні потрібно підрізати дерева, зрізати сухі, маленькі, зайві гілочки. Зрізи необхідно замазати садовим варом, щоб не випаровувалась волога.

- До розпускання бруньок рано навесні потрібно обробляти брунькою або препаратом 30 Д чи 30 В. Ці препарати допоможуть боротися зі шкідниками, які зимують у рослині.

- Також до розпускання бруньок можна обробити мідним купоросом, щоб запобігти розвитку різних хвороб.

- Влітку проводяться повторні обробки, щоб рослина не звикала до препаратів. Їх потрібно змінювати. І в теплий період добре будуть діяти хорус (від хвороб) і твікс (від шкідників).

- Для боротьби з курчавістю листя на персиках добре підійде препарат Скор, яким потрібно обробляти рослини навесні та влітку.

- Якщо на ваших деревах вже є плоди, які скоро можна буде вживати, то для такої обробки дерев чудово підходить біопрепарат Актофіт.

- В осінній період, після скидання листя, потрібно обробляти дерева залізним купоросом, який бореться з хворобами.

- Для боротьби зі шкідниками в землі, зокрема з хрущем, використовуйте препарат Атака хрущ або Антихрущ.

- Також рекомендуємо використовувати препарат Федерал або Антибур'ян для боротьби з бур'янами.

На нашому сайті можна придбати якісні саджанці, які ми вирощуємо для вас. Також ви знайдете розділ з насінням овочів і квітів, якість яких ми перевіряли особисто. Також рекомендуємо переглянути наші цибулини квітів і різні ягідні кущі. Для розкішної клумби можна посадити Багаторічні квіти — це найкращий вибір для багаторічної краси.

Рекомендуємо також звернути увагу на наш асортимент плодових гібридів. Це рослини, отримані внаслідок схрещування різних плодових культур. Такі гібриди поєднують найкращі якості батьківських форм: більшу врожайність, покращений смак, підвищену стійкість до хвороб і морозів.