| Опис сорту | |
|---|---|
| Висота дорослої рослини: | 3-4 м |
| Місяць дозрівання: | Перша половина жовтня |
| Термін дозрівання: | Пізній |
| Колір мʼякуші: | Кремовий |
| Вага плодів: | 180-220 г |
| Смак: | Тільки що зірвані плоди - кисло-солодкі, через місяць настає їх споживча стиглість, для якої характерна відсутність зайвої кислоти в смаку |
| Морозостійкість: | - 28 °C |
| Характеристика: | Смак у яблук при зберіганні змінюється. Тільки що зірвані плоди - кисло-солодкі, через місяць настає їх споживча стиглість, для якої характерна відсутність зайвої кислоти в смаку . Плоди відмінно зберігаються в холодильнику без втрати якостей |
| Опис сорту | |
|---|---|
| Термін дозрівання: | Пізній |
| Колір плодів: | Насичено-червоний, з гладкою рожевою шкіркою, трохи покриті сизим своєрідним нальотом |
| Вага плодів: | 180-220 г |

