| Опис сорту | |
|---|---|
| Висота дорослої рослини: | 3,5-4 м |
| Місяць дозрівання: | Друга половина липня- початок серпня |
| Термін дозрівання: | Середньопізній |
| Колір мʼякуші: | Біло-кремова |
| Кісточка: | Відокремлюється добре |
| Вага плодів: | 100-180 г |
| Смак: | Десертний, дуже солодкий, медово-ванільний, без вираженої кислинки |
| Морозостійкість: | - 25 °C |
| Опис сорту | |
|---|---|
| Термін дозрівання: | Середньопізній |
| Колір плодів: | Світло-білий або кремовий, іноді з ледь помітним жовтуватим відтінкоміноді на сонячній стороні плода утворюється слабкий рожевий рум’янець або крапчаста «сіточка» |
| Вага плодів: | 100-180 г |

