| Опис сорту | |
|---|---|
| Висота дорослої рослини: | 3-4 м |
| Місяць дозрівання: | Середина серпня-початок вересня |
| Термін дозрівання: | Ранньо-осінній |
| Колір мʼякуші: | Білий або кремовий |
| Вага плодів: | 150-180 г |
| Смак: | Дуже гарного солодкого смаку, дуже соковита, ніжна, що тане, ароматна |
| Морозостійкість: | - 27 °C |
| Характеристика: | Знімальна зрілість плодів настає – 20 серпня – 10 вересня, споживча зрілість – триває 3-4 тижні, максимально до середини жовтня. Максимальна лежкість плодів – 60-70 днів |
| Опис сорту | |
|---|---|
| Термін дозрівання: | Ранньо-осінній |
| Колір плодів: | Зеленувато-жовтий, покривне забарвлення займає більшу частину поверхні у вигляді мармурового або розмитого рум'янцю оранжево-червоного кольору |
| Вага плодів: | 150-180 г |

