| Опис сорту | |
|---|---|
| Висота дорослої рослини: | 3,5 – 4,5 м |
| Місяць дозрівання: | Середина вересня-початок жовтня |
| Термін дозрівання: | Зимовий |
| Колір мʼякуші: | Білий |
| Вага плодів: | 160-190 г |
| Смак: | Солодкий з легкою кислинкою |
| Морозостійкість: | - 25 °C |
| Характеристика: | Знімна зрілість плодів настає на початку жовтня. Улежуються плоди до кінця листопада, зберігатися можуть залежно від умов до січня-лютого і довше |
| Опис сорту | |
|---|---|
| Термін дозрівання: | Зимовий |
| Колір плодів: | Зеленувато-жовтий, з буро-червоним рум'янцем |
| Вага плодів: | 160-190 г |

