| Опис сорту | |
|---|---|
| Висота дорослої рослини: | 3 - 4 м |
| Місяць дозрівання: | Середина липня |
| Термін дозрівання: | Літній |
| Колір мʼякуші: | Кремовий |
| Вага плодів: | Середня 80-90 г, максимальна 115 г |
| Смак: | Кисло-солодкий, досить добрий |
| Морозостійкість: | - 27 °C |
| Характеристика: | Знімна зрілість настає в середині липня, споживча в кінці липня.В умовах холодильника плоди можуть зберігатися протягом 3-4 тижнів, не втрачаючи смакових якостей. |
| Опис сорту | |
|---|---|
| Термін дозрівання: | Літній |
| Колір плодів: | Зеленувато-жовтий з червоним рум’янцем |
| Вага плодів: | Середня 80-90 г, максимальна 115 г |

