| Опис сорту | |
|---|---|
| Висота дорослої рослини: | 3- 3,5 м |
| Місяць дозрівання: | Початок жовтня |
| Термін дозрівання: | Осінньо-зимовий |
| Колір мʼякуші: | Білий |
| Вага плодів: | 220-350 г |
| Смак: | Дуже ніжний і солодкий, з пікантною кислинкою |
| Морозостійкість: | - 27 °C |
| Характеристика: | Період знімною зрілості доводиться на початок жовтня. Стадія споживчої зрілості настає в жовтні-грудні |
| Опис сорту | |
|---|---|
| Термін дозрівання: | Осінньо-зимовий |
| Колір плодів: | Зелений колір, який при визрівання змінюється на солом'яно-жовтий |
| Вага плодів: | 220-350 г |

