| Опис сорту | |
|---|---|
| Висота дорослої рослини: | 2.5-3 м |
| Місяць дозрівання: | Перша половина вересня |
| Термін дозрівання: | Осінній |
| Колір мʼякуші: | Білий з жовтизною |
| Вага плодів: | 250 – 400 г |
| Смак: | Десертний, солодкий із пікантною кислинкою |
| Морозостійкість: | - 25 °C |
| Характеристика: | Знімна стиглість настає на початку або в середині вересня, а споживча - на кілька тижнів пізніше,наприкінці місяця або на початку жовтня |
| Опис сорту | |
|---|---|
| Термін дозрівання: | Осінній |
| Колір плодів: | Жовто-зелений, з невеликим рум'янцем |
| Вага плодів: | 250 – 400 г |

