| Опис сорту | |
|---|---|
| Висота дорослої рослини: | 3-4 м |
| Місяць дозрівання: | Друга половина вересня |
| Термін дозрівання: | Осінній |
| Колір мʼякуші: | Кремовий |
| Вага плодів: | 170-200 г |
| Смак: | Солодкий |
| Морозостійкість: | - 25 °C |
| Характеристика: | Знімна зрілість настає в другій половині вересня. Споживати можну відразу. Плоди, зняті раніше, краще зберігаються: в плодосховищах з природним охолодженням до половини грудня, з штучним (0 ... + 2 ° С) - до лютого |
| Опис сорту | |
|---|---|
| Термін дозрівання: | Осінній |
| Колір плодів: | Світло-жовтий, з яскраво-червоним рум'янцем |
| Вага плодів: | 170-200 г |

