| Опис сорту | |
|---|---|
| Висота дорослої рослини: | 3-4 м |
| Місяць дозрівання: | Середина - кінець вересня |
| Термін дозрівання: | Зимовий |
| Колір мʼякуші: | Жовтувато-кремовий |
| Вага плодів: | 180 - 250 г |
| Смак: | Кисло-солодкий |
| Морозостійкість: | -25 °C |
| Характеристика: | Знімальна зрілість настає в кінці вересня. Плоди зберігаються добре від 6 до 7 місяців |
| Опис сорту | |
|---|---|
| Термін дозрівання: | Зимовий |
| Колір плодів: | Жовтувато - ясно - зелена, з оранжево-червоним розмитим рум'янцем на більшій частині поверхні і тьмяно-червоними штрихами |
| Вага плодів: | 180 - 250 г |

