| Опис сорту | |
|---|---|
| Висота дорослої рослини: | 3-4 м |
| Місяць дозрівання: | Початок жовтня |
| Термін дозрівання: | Зимовий |
| Колір мʼякуші: | Зеленувато-білий |
| Вага плодів: | 150 – 220 г |
| Смак: | Кисло-солодкий |
| Морозостійкість: | -25 °C |
| Характеристика: | Знімна зрілість настає на початку жовтня. Період зберігання тривалий. У холодильнику - 7-8 місяців. При цьому смакові якості зберігаються і поліпшуються |
| Опис сорту | |
|---|---|
| Термін дозрівання: | Зимовий |
| Колір плодів: | Зелено-жовтий, з буро-червоним рум'янцем |
| Вага плодів: | 150 – 220 г |

