| Опис сорту | |
|---|---|
| Висота дорослої рослини: | 4-5 м |
| Місяць дозрівання: | Кінець вересня - початок жовтня |
| Термін дозрівання: | Пізньо-осінній |
| Колір мʼякуші: | Білий |
| Вага плодів: | 160 - 200 г |
| Смак: | Кисло-солодкий |
| Морозостійкість: | - 25 °C |
| Характеристика: | Споживчий період починається через 2 тижні після знімання - в жовтні. При зберіганні в холодильнику яблука зберігаються 5 місяців (до середини весни), в умовах сховища плоди зберігаються не більше 1,5 - 2 місяців |
| Опис сорту | |
|---|---|
| Термін дозрівання: | Пізньо-осінній |
| Колір плодів: | Зелений з оранжево-червоним розмито-смугастим рум'янцем. |
| Вага плодів: | 160 - 200 г |

