Висота дорослої рослини: |
3-4 м |
Місяць дозрівання: |
Термін знімання плодів — кінець вересня — початок жовтня. Тривалість зберігання — до червня |
Термін дозрівання: |
Пізньо-зимовий |
Колір мʼякуші: |
Білий з зеленуватим відтінком, посеред періоду зберігання — світло-кремовий |
Вага плодів: |
180-200 г |
Смак: |
Ароматний, відмінного гармонійного смаку, винно-солодкий, з приємним пряним присмаком |
Морозостійкість: |
- 28
°C
|
Характеристика: |
Термін знімання плодів — кінець вересня — початок жовтня. Плоди добре утримуються до знімання. Тривалість зберігання — до червня. Плоди споживаються у свіжому вигляді, мають високе десертне і дієтичне значення |