Опис сорту | |
---|---|
Висота дорослої рослини: | 3-4 м |
Місяць дозрівання: | Кінець вересня |
Термін дозрівання: | Зимовий |
Колір мʼякуші: | Кремовий - жовтого кольору |
Вага плодів: | Близько 200 - 230 г |
Смак: | Дуже соковитий, гармонійного кисло - солодкого смаку, з ароматом |
Морозостійкість: | - 27 °C |
Характеристика: | Знімна зрілість настає в кінці вересня, споживча - в січні. У сховищі плоди зберігаються до січня-лютого, в холодильнику - до квітня |
Опис сорту | |
---|---|
Термін дозрівання: | Зимовий |
Колір плодів: | Виділяються яскравим забарвленням, зеленувато - жовтого кольору з рум'янцем темно - червоного, кармінового - бурого кольору майже по усій поверхні плоду. На тлі рум'янцю добре помітні сірі цятки. |
Вага плодів: | Близько 200 - 230 г |