| Опис сорту | |
|---|---|
| Висота дорослої рослини: | 3-4 м |
| Місяць дозрівання: | Початок - перша декада жовтня |
| Термін дозрівання: | Зимовий |
| Колір мʼякуші: | Кремовий |
| Вага плодів: | 180-200 г |
| Смак: | Кисло-солодкий |
| Морозостійкість: | -25 °C |
| Характеристика: | Час знімної зрілості плодів – кінець вересня. Лежкість плодів - середня, 5 – 6 місяців після збору, при цьому зберігає всі свої товарні та смакові особливості |
| Опис сорту | |
|---|---|
| Термін дозрівання: | Зимовий |
| Колір плодів: | Жовтий з великим оранжево-червоним рум'янцем |
| Вага плодів: | 180-200 г |

