| Опис сорту | |
|---|---|
| Висота дорослої рослини: | 3-4 м |
| Місяць дозрівання: | Кінець вересня-початок жовтня |
| Термін дозрівання: | Зимовий |
| Колір мʼякуші: | Зелено-кремовий |
| Вага плодів: | 130 - 170 г |
| Смак: | Солодкий |
| Морозостійкість: | - 25 °C |
| Характеристика: | Знімальна стиглість плодів в умовах України наступає в кінці вересня, споживча- через два місяці. Яблука мають добру лежкість і в умовах звичайного підвалу непогано зберігаються приблизно до лютого. |
| Опис сорту | |
|---|---|
| Термін дозрівання: | Зимовий |
| Колір плодів: | Зелений з жовтими та рожевими смугами |
| Вага плодів: | 130 - 170 г |

