| Опис сорту | |
|---|---|
| Висота дорослої рослини: | 4,0 - 4,5 м |
| Місяць дозрівання: | Кінець вересня - початок жовтня в залежності від кліматичних умов, споживча стиглість настає в листопаді. |
| Термін дозрівання: | Зимовий |
| Вага плодів: | Близько 220-250 г |
| Смак: | Завдяки збалансованому вмісту цукру і кислоти, зумовлює чудовий, гармонійний смак плодів. |
| Морозостійкість: | - 27 °C |
| Характеристика: | Термін зберігання - 6 місяців в холодильнику. Споживча зрілість настає в жовтні |
| Опис сорту | |
|---|---|
| Термін дозрівання: | Зимовий |
| Колір плодів: | Дуже привабливі, їх гладка, глянсова шкірка має інтенсивний, яскраво-червоне забарвлення, у повністю дозрілих яблук на всій поверхні з'являється розмитий рум'янець кармінного кольору. |
| Вага плодів: | Близько 220-250 г |

