| Опис сорту | |
|---|---|
| Висота дорослої рослини: | 3-4 м |
| Місяць дозрівання: | Кінець вересня – початок жовтня |
| Термін дозрівання: | Зимовий |
| Колір мʼякуші: | Жовто-білий |
| Вага плодів: | 170-250 г |
| Смак: | Кисло-солодкий |
| Морозостійкість: | - 25 °C |
| Характеристика: | Плоди можна вважати абсолютно зрілими у жовтні. Якщо тримати яблука в холодильнику, зберігаються ще 6-7 місяців. |
| Опис сорту | |
|---|---|
| Термін дозрівання: | Зимовий |
| Колір плодів: | Темно-рожевий з розмитим рум'янцем |
| Вага плодів: | 170-250 г |

