Категорія: | Саджанці Годжі |
Форма рослини: | Кущ |
Запилення: | Потребує запилювача |
Грунт: | Нейтральний |
Місце посадки: | Сонце/Напівтінь |
Інтервал посадки: | 1,5-2 м |
Висота дорослої рослини: | До 4 м |
Наявність колючок: | Присутні |
Місяць дозрівання: | Липень-жовтень |
Термін дозрівання: | Середній |
Колір плодів: | Червоно-помаранчевий |
Врожайність: | 6-8 кг |
Вага плодів: | 1-2 г |
Смак: | Солодкий смак, з не великою гіркуватістю. |
Перші плоди: | 1-2 рік |
Морозостійкість: | -29 °C |
Укриття на зиму: | Не потребує |
Особливості: | Вживаються тільки в сухому вигляді |
Годжі Korean Big - китайський сорт, який відрізняється рясним плодоношенням. Він виробляє солодкі фрукти з гіркуватим присмаком. Зрілі плоди придатні для вживання у свіжому та сушеному вигляді.
Купити саджанці годжі Korean Big, Коріан Біг можете в нашому розсаднику «Київ Сад» за доступними цінами.
Годжі ягода або дереза звичайна – це декоративна рослина та харчова рослина. На сході, у Китаї, Кореї, Японії та Тибеті воно традиційно використовується в медичних цілях протягом століть. Це примітивна лоза досягає у висоту між 2-4 м. Відрізняється інтенсивним зростанням, на другий-третій рік плодоносить. Її стебла гнучкі. Вони вкриті ланцетним листям, розміром 6 см у діаметрі. З початку остаточно літа розпускаються квіти. Вони дрібні, розміром 0,7-2 см у діаметрі. Їх колір – фіолетовий. На зміну квітам утворюються плоди, які відомі як ягоди годжі. Плоди невеликі, 1-1,5 см завдовжки та 0,7 см у діаметрі. Їх колір – оранжево-червоний. Ягоди містять фантастичну кількість вітамінів та амінокислот. Особливо цінними є сушені плоди.
Годжі-ягода містить 18 амінокислот і в 12 разів більше білка, ніж яблука, апельсини чи полуниця. Він росте на будь-якому ґрунті, немає необхідності вносити добриво. Повністю витривала рослина. Воно любить півтінь. Може рости на сонці. Дозрівання плодів відбувається у серпні – жовтні. Може рости без опори або підніматися на арки та грати. Щорічний приріст становить 50-100 см. Морозостійка рослина. Воно витримує зниження температури до – 29 °.
Також Ви можете купити саджанці годжі в розпліднику самовивозом. Відправляємо саджанці Новою поштою по всій Україні.
Рекомендації щодо вирощування:
- Під час посадки дерев рекомендуємо додавати корневін для кращої приживлюваності рослини.- Під час посадки також потрібно додати добриво Осмокот, яке стимулюватиме ріст і підвищить врожайність.
- Для кращого росту можна використовувати гумат для вегетації, а для плодів — Гумат Калію.
- Навесні потрібно підрізати дерева, зрізати сухі, маленькі, зайві гілочки. Зрізи необхідно замазати садовим варом, щоб не випаровувалась волога.
- До розпускання бруньок рано навесні потрібно обробляти брунькою або препаратом 30 Д чи 30 В. Ці препарати допоможуть боротися зі шкідниками, які зимують у рослині.
- Також до розпускання бруньок можна обробити мідним купоросом, щоб запобігти розвитку різних хвороб.
- Влітку проводяться повторні обробки, щоб рослина не звикала до препаратів. Їх потрібно змінювати. І в теплий період добре будуть діяти хорус (від хвороб) і твікс (від шкідників).
- Якщо на ваших деревах вже є плоди, які скоро можна буде вживати, то для такої обробки дерев чудово підходить біопрепарат Актофіт.
- В осінній період, після скидання листя, потрібно обробляти дерева залізним купоросом, який бореться з хворобами.
- Для боротьби зі шкідниками в землі, зокрема з хрущем, використовуйте препарат Атака хрущ або Антихрущ.
- Також рекомендуємо використовувати препарат Федерал або Антибур'ян для боротьби з бур'янами.
На нашому сайті можна придбати якісні саджанці, які ми вирощуємо для вас. Також ви знайдете розділ з насінням овочів і квітів, якість яких ми перевіряли особисто. Також рекомендуємо переглянути наші цибулини квітів і різні ягідні кущі. Для розкішної клумби можна посадити Багаторічні квіти — це найкращий вибір для багаторічної краси.
Рекомендуємо також звернути увагу на наш асортимент плодових гібридів. Це рослини, отримані внаслідок схрещування різних плодових культур. Такі гібриди поєднують найкращі якості батьківських форм: більшу врожайність, покращений смак, підвищену стійкість до хвороб і морозів.