Категорія: | Саджанці Персика |
Форма рослини: | Дерево |
Запилення: | Самозапильний |
Грунт: | Нейтральний |
Місце посадки: | Сонце/Напівтінь |
Інтервал посадки: | 3-4 м |
Висота дорослої рослини: | 3-4 м |
Місяць дозрівання: | Кінець червня-початок липня |
Термін дозрівання: | Середньоранній |
Колір плодів: | Білий, з розмитим малиновим рум'янцем |
Колір мʼякуші: | Білий |
Кісточка: | Відокремлюється добре |
Вага плодів: | 200 г |
Смак: | Солодкий, десертний, з приємним балансом солодкості та кислоти, з ванільно-вишневим присмаком |
Перші плоди: | 3-4 рік |
Морозостійкість: | - 25 °C |
Персик "Екстрім Вайт" - це новий білом'якотний персик іспанської селекції, що дозріває наприкінці червня - на початку липня. Плоди великі (до 200 г), кулясті, з білою м'якоттю і бордовим рум'янцем, кісточкою, що легко відокремлюється, і мають солодкий, десертний смак з нотками ванілі і вишні. Сорт відрізняється високою транспортабельністю, гарною зимостійкістю та врожайністю, що робить його перспективним для промислового та аматорського вирощування.
Купити саджанці персика Екстрім Вайт можете в нашому розсаднику «Київ Сад» за доступними цінами.
Характеристики плодів:
М'якуш: Біла, соковита, волокниста, середньої щільності, хрумка.
Смак: Солодкий, десертний, з приємним балансом солодкості та кислоти, з ванільно-вишневим присмаком.
Розмір: Великі масою до 200 г.
Форма: Куляста.
Забарвлення: Біле, з розмитим малиновим рум'янцем на 2/3 поверхні.
Кісточка: Легко відокремлюється.
Характеристики дерева:
Сила зростання: Середня.
Цвітіння: раннє, рожевими квітами.
Врожайність: Висока.
Зимостійкість: Достатня для багатьох областей.
Адаптація: Добре пристосовується до різних кліматичних умов.
Терміни дозрівання: Кінець червня - початок липня.
Призначення:
В основному для вживання у свіжому вигляді, але також підходить для консервації.
Ринкова цінність:
Висока товарність та затребуваність на ринку завдяки смаку та зовнішньому вигляду.
Відмінності:
Аналог популярного сорту Манон, але з більш раннім терміном дозрівання.
Також Ви можете купити саджанці персиків в розпліднику самовивозом. Відправляємо саджанці Новою поштою по всій Україні.
Рекомендації щодо вирощування:
- Під час посадки також потрібно додати добриво Осмокот, яке стимулюватиме ріст і підвищить врожайність.
- Для кращого росту можна використовувати гумат для вегетації, а для плодів — Гумат Калію.
- Навесні потрібно підрізати дерева, зрізати сухі, маленькі, зайві гілочки. Зрізи необхідно замазати садовим варом, щоб не випаровувалась волога.
- До розпускання бруньок рано навесні потрібно обробляти брунькою або препаратом 30 Д чи 30 В. Ці препарати допоможуть боротися зі шкідниками, які зимують у рослині.
- Також до розпускання бруньок можна обробити мідним купоросом, щоб запобігти розвитку різних хвороб.
- Влітку проводяться повторні обробки, щоб рослина не звикала до препаратів. Їх потрібно змінювати. І в теплий період добре будуть діяти хорус (від хвороб) і твікс (від шкідників).
- Для боротьби з курчавістю листя на персиках добре підійде препарат Скор, яким потрібно обробляти рослини навесні та влітку.
- Якщо на ваших деревах вже є плоди, які скоро можна буде вживати, то для такої обробки дерев чудово підходить біопрепарат Актофіт.
- В осінній період, після скидання листя, потрібно обробляти дерева залізним купоросом, який бореться з хворобами.
- Для боротьби зі шкідниками в землі, зокрема з хрущем, використовуйте препарат Атака хрущ або Антихрущ.
- Також рекомендуємо використовувати препарат Федерал або Антибур'ян для боротьби з бур'янами.
На нашому сайті можна придбати якісні саджанці, які ми вирощуємо для вас. Також ви знайдете розділ з насінням овочів і квітів, якість яких ми перевіряли особисто. Також рекомендуємо переглянути наші цибулини квітів і різні ягідні кущі. Для розкішної клумби можна посадити Багаторічні квіти — це найкращий вибір для багаторічної краси.
Рекомендуємо також звернути увагу на наш асортимент плодових гібридів. Це рослини, отримані внаслідок схрещування різних плодових культур. Такі гібриди поєднують найкращі якості батьківських форм: більшу врожайність, покращений смак, підвищену стійкість до хвороб і морозів.