Азіміна «SAA Overleese» (САА Оверлиз) (щеплена)

Опис саджанця
Висота саджанця:
  • 2-3 роки прищеплена: 30-80 см
Розмножено: Прищеплено
Будь ласка, виберіть продукт
Артикул
Вік рослини
Хар-ка
Ціна
Кількість:
-
+
Опис сорту
Категорія: Саджанці Азіміни
Форма рослини: Дерево
Запилення: Потребує запилювача
Грунт: Нейтральний
Місце посадки: Сонце/Напівтінь
Інтервал посадки: 3-4 м
Висота дорослої рослини: до 4 м
Місяць дозрівання: Жовтень
Термін дозрівання: Середньопізній
Колір плодів: Світло-зелений, жовтий
Колір мʼякуші: Кремовий
Щільність плодів: М'яка
Кісточка: Відокремлюється добре
Вага плодів: 200-300 г
Смак: Тропічний, солодкий, кремовий
Перші плоди: 3-4 рік
Морозостійкість: до -25 °C
Укриття на зиму: Перші 2-3 роки
Особливості: Саджанці азіміни сортові, прищеплені, з розплідника Італії. Інформацію, щодо висоти саджанців уточнюйте індивідуально
Опис

Сорт має ніжну, вершкову жовто - помаранчеву м'якуш з чудовим тропічним смакомМорозостійкість до -22, - 25 С. Плоди великі, овальні та округлі, з невеликою кількістю насіння та чудовим ароматом. Дозріває у середині сезону.

Купити саджанці азіміни SAA Overleese, САА Оверлиз щепленої можете в нашому розсаднику «Київ Сад» за доступними цінами. 

До дозрівання відтінок шкірки зелений, потім він набуває жовтого або коричневого кольору. Тонка шкірка без проблем зчищається ножем. Усередині знаходиться кремовий відтінок м'якуші. Консистенція ніжна, м'яка, як у стиглого авокадо чи вершкового сиру. У їстівній частині заховано велике коричневе насіння, що розташовується одним кінцем до центру. Ягоди дозрівають не всі одночасно, а в різний час. Дозрілі відриваються і падають униз. Через добу вони починають гнити, тому вживати їх потрібно відразу ж. Зберігання у свіжому вигляді вони не підлягають.

Саджанці азіміни сортові, прищеплені, з розплідника Італії. Інформацію, щодо висоти саджанців уточнюйте індивідуально.

Щеплені сорти азіміни зберігають сортність - 100%. Вирощені з насіння, зберігають сортність - 60%.  

Також Ви можете купити саджанці азіміни  щепленої в розпліднику самовивозом. Відправляємо саджанці Новою поштою по всій Україні. 

Рекомендації щодо вирощування:

- Під час посадки дерев рекомендуємо додавати корневін для кращої приживлюваності рослини.

- Під час посадки також потрібно додати добриво Осмокот, яке стимулюватиме ріст і підвищить врожайність.

- Для кращого росту можна використовувати гумат для вегетації, а для плодів — Гумат Калію.

- Навесні потрібно підрізати дерева, зрізати сухі, маленькі, зайві гілочки. Зрізи необхідно замазати садовим варом, щоб не випаровувалась волога.

- До розпускання бруньок рано навесні потрібно обробляти брунькою або препаратом 30 Д чи 30 В. Ці препарати допоможуть боротися зі шкідниками, які зимують у рослині.

- Також до розпускання бруньок можна обробити мідним купоросом, щоб запобігти розвитку різних хвороб.

- Влітку проводяться повторні обробки, щоб рослина не звикала до препаратів. Їх потрібно змінювати. І в теплий період добре будуть діяти хорус (від хвороб) і твікс (від шкідників).

- Якщо на ваших деревах вже є плоди, які скоро можна буде вживати, то для такої обробки дерев чудово підходить біопрепарат Актофіт.

- В осінній період, після скидання листя, потрібно обробляти дерева залізним купоросом, який бореться з хворобами.

- Для боротьби зі шкідниками в землі, зокрема з хрущем, використовуйте препарат Атака хрущ або Антихрущ.

- Також рекомендуємо використовувати препарат Федерал або Антибур'ян для боротьби з бур'янами.

На нашому сайті можна придбати якісні саджанці, які ми вирощуємо для вас. Також ви знайдете розділ з насінням овочів і квітів, якість яких ми перевіряли особисто. Також рекомендуємо переглянути наші цибулини квітів і різні ягідні кущі. Для розкішної клумби можна посадити Багаторічні квіти — це найкращий вибір для багаторічної краси.

Рекомендуємо також звернути увагу на наш асортимент плодових гібридів. Це рослини, отримані внаслідок схрещування різних плодових культур. Такі гібриди поєднують найкращі якості батьківських форм: більшу врожайність, покращений смак, підвищену стійкість до хвороб і морозів.